facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visspeciaalzaak De Dukdalf

Visspeciaalzaak De Dukdalf
Adres:
Telefoonnummer: 0104188130
Stad: Hillegersberg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
COLAB Design COLAB Design 47 meter We are a dutch design store! We run this store by collaborating with each other. Eac...
Slagerij Both Slagerij Both 54 meter Gewoon een goede slager. Vriendelijk en bekwaam personeel. Prijzen zijn hoog maar nie...
Recensies
Klantgericht, vriendelijk, schoon, prachtige sortering verse vis, mooi uitgestald in open vitrines.
Ik ben er gisteren geweest vriendelijke mensen en wat een heerlijke vis en zo mooi en fris ziet het er uit daar is echt aandacht aan besteed en de nieuwe haring was fantastisch schoongemaakt en super mals. Echt een aanrader.
Bakje kibbeling, erg lekker, maar met sausje niet bepaald goedkoop 6,55 €. Wel fijn dat je het op het bankje voor de winkel rustig kunt opeten.
2 kistjes Oesters 24 stuks gekocht op 24/12 met de vraag of ik ze na kerst ook nog kon eten. Geen probleem, mits in koelkast bewaard. Bleken de oesters verpakkingsdatum 16/12 te hebben en de overgebleven oesters kon ik na de kerst dus weggooien.... Beetje jammer om 8 dagen oude oesters 3 euro per stuk!! op deze manier te verkopen.
2 portie kibbeling afgehaald. Vond de prijs wat hoog, maar de bakjes waren kleurig verpakt ! Een zak met aluminium folie.. smaakt nog prima na 10 minuten. Heerlijke saus was van de knoflook niet overheerst. Al met al waar voor zijn geld.
Net kibbeling en haring gehaald, wat een mooie zaak en vriendelijke mensen. Alles wordt vers bereid, we hebben lang niet zulke lekkere vis op. Blij met deze nieuwe eigenaar! 100% beter dan mijn ervaring 2 jaar geleden bij de oude eigenaar.
Verse scholfilet gehaald en in de stoomoven bereid. Was heerlijk!! Hollandse garnaaltjes waren ook goed. Lekker vers. Kibbeling was ook lekker. Mag misschien iets meer kruiden hebben.
Goede verse vis en de kibbeling is ook erg lekker. Aanrader.
Hele mooie schone winkel en wat een lief personeel .en een enorm grote sortering .echt een aanrader
Top! Deze mooie viszaak is inderdaad zeer speciaal met een zeer uitgebreid assortiment, alles kraakvers en heel kundig, vriendelijk personeel. Echt heel warm aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid