facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visser Spiegels & Glas

Visser Spiegels & Glas

Info

"VISSER Spiegels en Glas"is een bedrijf gespecialiseerd in het bewerken van glas en spiegels.

Geschiedenis

"VISSER Spiegels en Glas"is een bedrijf gespecialiseerd in het bewerken van glas en spiegels.

"VISSER Spiegels en Glas" is de handelsnaam van Spiegelfabriek Visser

In 1945 is Dhr. Daaleman begonnen met een Spiegelfabriek in Arnhem. De naam was toen Spiegelfabriek Daaleman.

Op 1 april 1966 heeft Dhr. J.B. (Joop) Visser het bedrijf overgenomen en.de naam is toen veranderd in "Spiegelfabriek Visser".

In 1996 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon, Eddy Visser. Op dat moment was het bedrijf gevestigd in Arnhem op de Veilingstraat. Al snel werd dit onderkomen te klein en in 2000 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie in Duiven. Dat heeft het bedrijf goed gedaan. Er is geinvesteerd in nieuwe moderne machine's, zodat aan de vraag van de klant kan worden voldaan.

In 2006 is er een nieuwe bedrijfsobnderdeel gestart, VISSANI. (www.vissani.nl) Dit onderdeel voorziet in de behoefte van de sanitairmarkt door Douchedeuren en Douchewanden te produceren.

In 2010 is er wederom een nieuw bedrijfsonderdeel gestart, VLAM (www.vlam.nl) Nu kunnen wij zelf onze gelamineerde producten produceren. Zeer innovatief.

In 2011 wordt het tijd om ook de naam te veranderen naar de wensen van deze tijd, "VISSER Spiegels en Glas" wordt de nieuwe handelsnaam. Wij zijn meer dan alleen een Spiegelfabriek.

Het houdt bij ons niet op met alleen deze nieuwe naam, wij blijven vooruitstrevend en innovatieve producten onwikkelen om u als klant te bedienen naar de eis van deze tijd.

Wij zijn klaar voor de toekomst.

Adres: Segment 10, 6921 RH Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 026-4425671
Stad: Duiven
Route: Segment 10
Postcode: 6921 RH


Openingstijden

Maandag: 07:45 - 17:45
Dinsdag: 07:45 - 17:45
Woensdag: 07:45 - 17:45
Donderdag: 07:45 - 17:45
Vrijdag: 07:45 - 16:45


op zoek naar gerelateerd: Spiegel soorten, Spiegels op maat, Verweerde spiegel, Spiegel etsen, Glas frezen, Glas laten slijpen, CNC glas machine, Glas op maat slijpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welnu infraroodverwarming Welnu infraroodverwarming 897 meter Welnu infraroodverwarming levert warmtepanelen in combinatie met besturing. Een serie...
QDP - Dutch Product Design Agency QDP - Dutch Product Design Agency 916 meter Als productontwikkelaar voor een groot systeemhuis leg ik met enige regelmaat dingen ...
Recensies
Een prachtige showroom/kantoor. Uitstekend en snel geholpen bij het bestellen en afhalen van onze op maat gemaakte badkamerspiegel.
Klantvriendelijk. Goed product en goede communicatie.
Wonderbaarlijke wat hun kunnen maken van glas
Vertaald door Google De Glasprofessionals Origineel The Glass Professionals
Vertaald door Google Eerste dienst. Origineel Prima service.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Visser Spiegels & Glas met het openbaar vervoer


Duiven, Centerpoort Noord 290 meter
61
62

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid