facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visser Afvalverwerking

Visser Afvalverwerking

Info

Visser ATR B.V. is gespecialiseerd in het inzamelen, het verwerken en recyclen van afvalstoffen. Daarnaast verhuren wij diverse soorten containers.

Geschiedenis

Visser Afvalverwerking, Transport en Recycling in Harlingen is een vertrouwd gezicht in de wijde omgeving. Het familiebedrijf kent een rijke historie. Al in 1954 begon Visser in de havenstad met het inzamelen van afval. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig afvalverwerkingsbedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in het inzamelen, verwerken en recyclen van uw afval.
Zorgvuldig sorteren van het afval is een essentiële voorwaarde voor goed hergebruik en recycling. Dat doen wij via onze sorteermachine, die een capaciteit heeft van 25.000 ton afval per jaar. De afvalstromen die overblijven worden met de hand gescheiden in het sorteercentrum.



"Vertrouwd en vooruitstrevendVisser ATR werkt al 65 jaar aan een duurzame toekomst van uw afval. Wij zijn een vertrouwd en vooruitstrevend bedrijf, dat nauw betrokken is bij de regio. Wij willen niet de grootste, maar wel de beste zijn.Van afval naar grondstoffen en energie!"
Adres: Kelvinstraat 30, 8861 Harlingen
Telefoonnummer: 0517 418 552.
ln.gnikrewrevlavfaressiv@aidem
Stad: Harlingen
Route: Kelvinstraat 30
Postcode: 8861


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: visser harlingen prijzen, visser harlingen container, visser harlingen openingstijden, visser metaal harlingen, visser harlingen vacatures, visser recycling, visser harlingen oud ijzer, gp groot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jongema Logistiek Jongema Logistiek 309 meter Top werkgever
Joostema Transport Joostema Transport 443 meter Leuk en goed bedrijf. Goed voor zijn werknemers. Goeie vrachtwagens.
Recensies
Betaalbaar en goed. Webshop functioneert super. Wisselen van de container is via een account fluitje van een cent. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk.
Gebeld om de 10m3 op te halen en nieuwe te bestellen. Ze stelde zelf voor om het dezelfde dag nog om te ruilen, kon mooi verder met de bouw! Top service. Goed geholpen.
ze maken je wakker om 7 uur sochent en gaan ook nog eens tot 5 uur door zonder een melding te geven van bezig te gaan bij de buren
Wij worden altijd vriendelijk geholpen. Ook particulieren welkom.
Vriendelijke mensen en super snel geladen. Prima adresje om te komen.
Zeer tevreden. Ze zijn heel flexibel
Vertaald door Google Snel effcent en zeer behulpzaam personeel ten zeerste aanbevelen. Origineel Quick effcent and very helpful staff highly recommend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid