facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visrestaurant 'T Pakhuus

Visrestaurant 'T Pakhuus

Geschiedenis

Het enige gespecialiseerde visrestaurant op Texel gelegen aan de havenkade van Oudeschild. Alle belangrijkste klassiekkers staan op de menuKaart, van garnalencocktail tot Fruits de Mer. Daarnaast kunnen wij lokaal veel heerlijke ingrediënten verkrijgen zoals Texels lam, weiderund, fruit, noten en zuivel. De perfecte basis voor een smakelijke "Waddenkeuken".

De sfeervolle inrichting is zowel geïnspireerd op vroeger (industrieel) als de mooie design suites boven. Een heerlijke plek voor iedereen om een middag of avond door te brengen onder het genot van lekker eten en drinken.

U bent allen van harte welkom!

Een weetje:

't Pakhuus en de de molen van Oudeschild, de Traanroeier" stonden in de 18 eeuw nog in de Zaanstreek.Twee concurrenten uit die tijd Keijser&co en Kikkert&Zn kochten in 1900 beide een industrieel pand om op Texel weer op te bouwen voor de opslag en malen van graan. De nog volledig intact zijnde balkenconstructie van 't Pakhuus dateert ongeveer uit 1680.


Adres: Haven 8 , Oudeschild 1792 AE, NL
Telefoonnummer: 0222 313 581
ln.suuhkap@ofni
Stad: Oudeschild
Route: Haven 8
Postcode: 1792 AE


Recensies
Wat werden we hier goed bediend en wat een fantastische lunch! Heerlijke verse producten en ook hebben we genoten van de Eilandkriebel speciaalbier. Het contact met de bediening was ook heel leuk!
Verrassingsmenu. Zeer creatief en lekker. Echter, de koffie buiten het menu werd ongevraagd koffie compleet inclusief overigens heerlijke chocola, Turks fruit etc. Thuis gekomen bleek dat, na het prachtige toetje, toch echt te veel zoet in 1 keer. Dus goed navragen!
Ons 5 gangen-diner was zeer smaakvol en zag er sfeervol uit. De wijnen pasten er heel goed bij!
Heel erg genoten van een 5 gangen diner! Dankjewel!
Wat een geweldig restaurant op zo'n bijzonder plekje! De gastvrijheid, de fruits de mer, alles klopt en krijgt een hele dikke 10 voor een complete topervaring. Absolute aanrader voor als je op Texel bent.
Heerlijk gegeten, top bediening. Wij komen terug!
Erg genoten van het lekkere eten! We zaten in de Texel Suits en het restaurant kwam het bij ons in gangen serveren. Erg leuk om tijdens de lockdown toch een restaurant ervaring te hebben.
Toprestaurant! Service, locatie. Echt een goed visrestaurant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid