facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vispaviljoen

Vispaviljoen

Info

U kunt bij ons terecht voor verse vis, gerookte vis, gebakken vis, broodjes vis op ons terras met zicht op de oude haven van Huizen.



"U kunt bij ons terecht voor verse vis, gerookte vis, gebakken vis, broodjes vis op ons terras met zicht op de oude haven van Huizen."
Adres: Energieweg 10, 1271 ED Huizen
Telefoonnummer: 035-5253282
ln.neojlivapsiv@ofni
Stad: Huizen
Route: Energieweg 10
Postcode: 1271 ED



op zoek naar gerelateerd: vispaviljoen huizen, urker vispaviljoen zwartsluis, vispaviljoen bunschoten, vishandel bunschoten huizen, vispaviljoen bunschoten huizen, viswinkel huizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visspeciaalzaak van de Geest Visspeciaalzaak van de Geest 1 km Het broodje haring was echt heerlijk!! Super verse haring net schoongemaakt, en ook h...
Recensies
Kibbeling besteld en op tijd bij restaurant,maar terwijl thuis de rest van eten verpieterte moest er nog aan begonnen en alle tafeltjes bediend worden terwijl onze vis en patat na het bakken alsnog stond koud te worden in hun keuken. Kibbeling was heel hard en smaakloos...geen aanrader. Personeel vriendelijk en rap,maar sluitingstijd kwam in zicht en men wilde op tijd klaar zijn,wat begrijpelijk maar erg jammer is.
Heerlijke vis. Goede kwaliteit, persoonlijke aandacht van het personeel. Ruime hoeveelheid zitplaatsen, op redelijke afstand van elkaar. Er zijn toiletten aanwezig, en ze zijn schoon! Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Aanrader: zelfgemaakte rivierkreeftjessoep. Eén klein puntje van kritiek: ik vroeg om geen zout op de patat te doen, dat waren ze vergeten, maar ik mocht de patat omruilen. Parkeren: Voldoende gratis parkeerplaatsen.
Kwaliteit van de vis is top en aanbod groot. Ook dagelijks een aanbieding van een soort dagschotel. Tot 19.00 uur open. Super aardig personeel. Dus ja, 5 sterren!
Heerlijke verse vis gegeten. Vriendelijk personeel en leuke plek om snel te eten. Kan zowel binnen als ook buiten
Heerlijke kibbeling gegeten.echt een aanrader super lekkerEten: 5/5
Fantastische vis . Zo'n winkel waardoor je nergens anders meer je producten koopt
Lekker eten en gezellig word goed geholpen de bediening zeer goed
Lekkere verse vis, schone zaak en vriendelijk personeel in leuke omgeving de haven.
Super service. Hoge kwaliteit vis. Komen zeker terug!
Soms lekker soms niet. Kibbeling erg waterig en weinig smaak. Ook best wel prijzig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid