facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visopro

Visopro

Info

Visopro biedt voor u visuele oplossingen welke specifiek gemaakt zijn voor uw woning in de regio Zuid-Limburg. Denk hierbij aan plattegronden, 3D-visualisaties en werktekeningen van uw woning in huidige en/of nieuwe situatie.

Geschiedenis

Waarom Visopro?
Bent u niet zeker welke stappen u wilt ondernemen met uw woning? Verbouwen of verhuizen? Een duidelijke visualisatie kan hierbij de doorslag geven. Denk hierbij aan een visualisatie van uw huidige woning om de mogelijkheden te bekijken of uw woning beter op de markt te kunnen zetten voor de verkoop. Daarnaast kan een visualisatie van een nieuwe woning ook duidelijk maken welke mogelijkheden er zijn in de nieuwe woning.

Wat bieden wij?
Visopro biedt voor u visuele oplossingen welke specifiek gemaakt zijn voor uw woning. Denk hierbij aan plattegronden, 3D-visualisaties en werktekeningen van uw (toekomstige) woning in de huidige en/of nieuwe situatie. Een plattegrond en een 3D-visualisatie geven een direct beeld van de mogelijkheden. Een werktekening kan verstrekt worden aan een aannemer, waarmee deze direct aan de slag kan! Tevens hebben wij connecties met gerenommeerde bouwbedrijven.

Hoe werken wij?
Om een kwalitatief goede visualisatie te geven waar u daadwerkelijk ook mee verder kunt, bieden wij gedegen persoonlijke service. Wij komen met creatieve oplossingen aan huis en bespreken samen met u uw wensen en eisen. Vervolgens zorgen wij dat we alle afmetingen in het bezit hebben door middel van de bouwtekening en/of metingen die wij zelf uitvoeren. Als alle wensen en eisen en de afmetingen bekend zijn, gaan wij aan de slag met de uitvoering van de visualisaties. Vervolgens komen wij nogmaals langs om met u de visualisaties te bespreken.

Contactpersoon: Jeroen van Wel | +31 (0)6 4851 3526

Adres: Meerstraat 6, 6241 NC Bunde (Limburg)
Telefoonnummer: 06 48 51 35 26
Stad: Bunde
Route: Meerstraat 6
Postcode: 6241 NC


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid