facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Viskil

Viskil

Info

Bloemen Planten Cadeau's en Woonaccessoires bij Viskil in Middelharnis en Stellendam en op vele beurzen door heel Nederland.

Producten

Bloemen, planten, woonaccessoires, Riverdale inspiration shop, Millefiori geurproducten, ScentChips en Scentoil, lampen, en nog meer leuke producten.

Adres: Langeweg 90, 3241KA Middelharnis
Telefoonnummer: 0187482438
ln.liksiv@ofni
Stad: Middelharnis
Route: Langeweg 90
Postcode: 3241KA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: mondzorg viskil sliedrecht, tandartspraktijk viskil, viskil tandarts, carabelli
Recensies
Altijd prachtige bloemstukken laten maken hier, blijven ook gemiddeld 2 weken staan. Vriendelijke mensen, hier kom ik graag
Personeel is vriendelijk, vakkundig en behulpzaam, ik had 2 prachtige stukken laten maken, 1 maal bos én 1 maal grote schaal. Het was de kwaliteit die men mag verwachten. Ook werd het bij mij thuis gratis geleverd, absolute aanrader, top.
Mooie winkel , ik ben fijn geholpen door personeel
Wat een geweldig bruidsboeket en bloemstukken hebben jullie geleverd! Heel vers en een prachtige kleurkeuze. Dit maakte de huwelijksdag van onze dochter en schoonzoon extra feestelijk!
Vandaag mijn complimenten aan deze bloemist eerst met Euroflorist in zee gegaan die mij na diverse telefoontjes in de steek liet. Waarna ik deze bloemist belde en die mij supergoed heeft geholpen en vanmiddag nog een prachtig boeket heeft afgeleverd. Wilt u iemand verrassen met een prachtig boeket dan raadt ik u deze bloemist aan. Dikke 10 voor jullie inzet en mooie verse bloemen. Met Dank Jeanne
Super geholpen, echt heel klantvriendelijk! Er is een prachtig boeket voor me samengesteld voor een huwelijksjubileum! De ontvangers waren er heel blij mee.
Attent, proactief en maakt schitterende bloemstukken. Ik ben zeer correct en fijn geholpen. Afspraken worden nagekomen, zonder dat je er zelf achteraan hoeft.
Altijd een plezier om hier online te bestellen, mooie boeketten van goede kwaliteit en altijd op tijd. Geen verjaardag gemist nog!
Goed geholpen, leuke winkel. Mooie boeketten, kwam op het laatste moment voor een rouwboeket.
Deze zaak heeft erg veel leuke inrichtingsartiken. De winkel I qua bloemstukken wat prijzig in vergelijking met een andere bloemist in de buurt. De bloemen zijn wel van goede verse kwaliteit. Ook voor buiten zijn er best wat leuke artikelen te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid