facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visit Zuid-Limburg

Visit Zuid-Limburg

Info

Visit Zuid-Limburg is het Facebook account van de destinatie- en marketingorganisatie Zuid-Limburg en hét informatiekanaal voor liefhebbers van Zuid-Limburg.

Geschiedenis

Visit Zuid-Limburg is het Facebook account van de destinatie- en marketingorganisatie Zuid-Limburg. Alle mogelijke informatie is op www.visitzuidlimburg.nl en in de Visit Zuid-Limburg shops. Van uitjes en evenementen, tot B&B's en bijzondere hotels. De combinatie van het mooie landschap, de vele bezienswaardigheden en de grote diversiteit aan activiteiten maken Zuid-Limburg tot een unieke belevenis! Ervaar het zelf!

Onze taak

Laat je inspireren door Visit Zuid-Limburg! Zuid-Limburg staat niet alleen bekend vanwege het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege al zijn internationale topattracties. Er valt heel veel te beleven... Ontdek zowel de historische als ook hedendaagse bezienswaardigheden die Zuid-Limburg rijk is!

Onze ondernemingsmissie is: "Het bevorderen van het toerisme en recreatie in en náár Zuid-Limburg".

Producten

Ervaar de Limburg Experience in Valkenburg! Daarnaast verkopen wij gidsen, wandelkaarten, fietskaarten, informatieve brochures, streekproducten, (VVV) cadeaubonnen en alle benodigde informatie voor een fantastisch verblijf in Zuid-Limburg.

Adres: Walramplein 6, 6301 DD Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0900-5559798
ln.grubmildiuzvvv@ofni
Stad: Valkenburg
Route: Walramplein 6
Postcode: 6301 DD



op zoek naar gerelateerd: zuid limburg activiteiten, beleef zuid limburg, zuid limburg bezienswaardigheden, zuid limburg belgie, vvv zuid limburg/routes, zuid limburg vakantie, zuid limburg wandelen, omgeving zuid limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Limburg Tourismus Limburg Tourismus 132 meter Op vakantie zijn we altijd op zoek naar streekproducten. Koekjes, mosterd, bier. Heer...
Welkom in Valkenburg Welkom in Valkenburg 284 meter Casa al Mulino en Casa la Diva zijn familie vakantieappartementen in het centrum van ...
Camping de Cauberg Camping de Cauberg 1 km Gast vrijheid ! We hebben hier gestaan op onze heen en terug reis met een camper. Net...
Recensies
Prachtig deel van Nederland. Mooie wandelingen langs Geuldal, weide en landbouw velden. Zeker in tarweoogst. Leuke kleine plaatsjes voor heerlijk terras pakken. En dat allemaal gewoon in Nederland. Ook voor fietsers omgeving voor langere afstanden door drie landen.
Enorm genieten in dit schitterende en gevarieerde landschap. Vooral de wandeling door het Vijlenerbos en aansluitend langs de Geul was indrukwekkend! Één ding vonden we erg jammer, het vele lawaai van het landende en stijgende vliegverkeer in de omgeving.
Afgelopen week de Mergelland route gereden met onderweg leuke restaurantjes en vriendelijke mensen. Was de moeite waard. Overnacht in Valkenburg wat bijzonder gezellig was.
Het boekje "Bezin in Zuid-Limburg" is een aanrader. Leuke en mooie wandelingen met een thema. Op steeds weer ander plekje een wandeling maken met een nieuwe bezinning.
Prachtige wandeling gemaakt vanuit Cadier en keer. Mooie omgeving . Wat is Limburg toch mooi.
Wat een geweldig team werkt hier toppertjes en vooral vera is super aardig
Prachtige omgeving!
Mooiste regio van Nederland
Denken met je mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid