facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visit Wieke - Oirschotse molen

Visit Wieke - Oirschotse molen

Info

De gehele molen van woensdag t/m maandag geopend vanaf 10.00



"Centraal staat de authentieke molen in Oirschot, die als rijksmonument is aangemerkt.Dit prachtige object heeft veel bezienswaardigheden en biedt een blik in het verleden.Omdat de molen nog volledig operationeel is heeft dat een bijzondere werking op de gasten. Wij organiseren daarom hoofdzakelijk arrangementen waarin de molen centraal staat en waarbij onze gasten tevens van onze gastvrijheid kunnen genieten. Eten en drinken passen hier uiteraard uitstekend bij."
Adres: De Korenaar 49, 5688TS Oirschot
Telefoonnummer: 0499325322
Stad: Oirschot
Route: De Korenaar 49
Postcode: 5688TS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Oirschot, Restaurant rijkesluisstraat Oirschot, Lunchen Oirschot, De Burgemeester Oirschot, Brunch Oirschot, Borrelen Oirschot, Kerstbrunch Oirschot, Afhaal Oirschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doe Boerderij en Camping de Steenuil Doe Boerderij en Camping de Steenuil 769 meter Zeer leuke namiddag gehad! Onze 2,5 jarige voelde zicht echt even een kleine boer. : ...
De Kroon De Kroon 1 km
Zinderend Oirschot Zinderend Oirschot 1 km Zinderend Oirschot is een terugkerend festival wat op de Markt (Marktplein) in Oirsch...
Recensies
Deze plaats was me getipt door Google Maps en stond al een tijdje op m'n lijstje om een keer heen te gaan. Ontzettend lekker gegeten: kroket met molenbrood van meel uit eigen molen. Heerlijk, vooral het brood! Mooi ruim terras en binnen ziet het er ook heel gezellig uit. Niet oubollig of zo maar leuk casual modern. Personeel was ontzettend aardig. Echt een aanrader. Denk er wel aan dat het niet voor diner is; ze sluiten al om 19 uur de keuken al om 18 uur.
Hele mooie molen en we hebben heerlijk op loungebanken gezeten op een gezellig terras. Een vriendelijke eigenaar, die oprecht enthousiast vertelde over de molen.
Hier nu 3x gaan lunchen. Zowel buiten als binnen kan je heerlijk zitten. Personeel is erg toegankelijk en professioneel. Lekker eten. Een echte aanrader in Oirschot!!
Heerlijk gegeten en op het terras gezeten, absoluut pluspunt is het zelf gebakken brood!
Centraal staat de authentieke molen die als rijksmonument is aangemerkt. Dit prachtige object heeft veel bezienswaardigheden en biedt een blik in het verleden. Omdat de molen nog volledig operationeel is heeft dat een bijzondere werking op de gasten. Wij organiseren daarom hoofdzakelijk arrangementen waarin de molen centraal staat en waarbij onze gasten tevens van onze gastvrijheid kunnen genieten. Eten en drinken passen hier uiteraard uitstekend bij. De arrangementen omhelzen in de kern een rondgang door de molen, informatie over de molen, in aanraking komen met producten uit de molen en een passende eet- en drinkformule met kwalitatief hoogwaardige streekproducten.
Sfeervolle plek om te lunchen. Helaas geen diner mogelijkheid. Sinds covid iedere keer dicht als wij er kwamen om te lunchen, ondanks dat het volgens Google openingstijden in bedrijf hoort te zijn. Bestaat het nog?
Prachtige plek & een gastvrij ontvangst. Buitenterras ruim opgezet en binnen ook alles gezellig & netjes. Goed eten en en drinken. Aanrader!
Prachtige locatie om te feesten. Dank!
Zeer gezellig & vriendelijk. Mooi terras. Lekker verwarmd buiten iets drinken bij de vuurhaard.
Echt een aanrader. Leuke lokatie. Rondleiding gehad in de molen. Overheerlijk gegeten en super vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid