facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vishandel Volendam Heiloo

Vishandel Volendam Heiloo

Info

Op deze pagina kun je alle informatie, aanbiedingen, acties en andere van belang zijnde artikelen vinden wat betreft Vishandel Volendam Heiloo.

Adres: T' Loo 18, 1851 HT Heiloo
Telefoonnummer: 0725324606
Stad: Heiloo
Route: T' Loo 18
Postcode: 1851 HT



op zoek naar gerelateerd: Vishandel in Volendam, Visschotel bestellen Heiloo, Viswinkel Alkmaar, Volendammer Vishandel Broek op Langedijk, Viswinkel Volendam zeestraat, Ferdi Vis, Ferry vis, Viswinkel Noord Holland
Recensies
Lekker eten. Alleen 1 tip. Gebruik geen kunstofbakjes en zakjes meer. De patat wordt klef en de vis ook. Stap over op papier!
Goede service en goede vis. Wel iets duurder dan ik gewend ben maar zeker wel de prijs waardig
Na de verhuizing naar de nieuwe winkel een plezier om er een visje te halen. Groot assortiment, de kibbeling en zalmcarpaccio zijn regelrechte aanraders. Erg vriendelijk personeel.
Goede kwaliteit vis én altijd vriendelijk geholpen... gewoon een gezonde maaltijd... daar hoort natuurlijk ook een dagje vis bij... Alvast eet smakelijk
Zojuist een bakje kibbeling bestelt.... Echter trof ik een bak drek aan die ik mijn grootste vijand nog niet toe wenst. Ronduit smerig. Toen ik een hap nam van de soppige hompjes, wat men onder vis zou moeten verstaan, stroomde het hete vet mijn mond in, niet echt heel fijn. De vis was zo zeiknat dat je het als een handdoek kon uitwringen. En dan smaakt die handdoek nog beter!!! Een bezoek aan de wc bleef ook niet uit dan. Toch jammer voor een bak van 6,50!!!!!!!!! Buiten de zeer slechte vis was het personeel ook zeer onvriendelijk. Er werd gezucht toen ik aan gaf dat ik geen broodje maar een bakje kibbeling had besteld. Geen aanrader dus.
De vis is goed maar de bediening door de blonde verkoopster is niet goed, ze is erg chagrijnig, luistert niet en niet klantvriendelijk. Vraag om warme kibbeling en dan is mevrouw te beroerd om deze warm te maken. De haring die ik daar op wilde eten doet zij vervolgens inpakken.. Jammer! Al een paar keer eerder meegemaakt dus nu naar een andere visboer.
Vlotte bediening en goede service bij het fileren van de vis,die super vers en smaakvol was.
Erg prijzig maar wel heerlijke mosselen gegeten.
Onwijs lekkere kibbeling! Echt een aanrader ! Gr Danny Boersen
Mooie winkel veel verse vis en gebakken vis en vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid