facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vishandel van Beveren

Vishandel van Beveren

Geschiedenis

Vishandel van Beveren voor al uw vis specialiteiten (vers, gerookt en gemarineerd), visbarbecue, frites en snacks. Ook uw adres voor verse mosselen.

Adres: markt 44, 4318ah Brouwershaven
Telefoonnummer: 0111-692163
ln.nerevebnavlednahsiv@ofni
Stad: Brouwershaven
Route: markt 44
Postcode: 4318ah



op zoek naar gerelateerd: viswinkel, viswinkel schouwen duiveland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moana Six Moana Six 15 meter Sup’s, Slide skateboards, Surfboards. Alles wordt hier gekocht. Eerlijk en profession...
Spar Brouwershaven Spar Brouwershaven 95 meter Deze Spar aan de Markt in Brouwershaven is naar mijn idee helemaal niet zo klein. Voo...
Hanse Sails Hanse Sails 223 meter Wij zijn ontzettend blij met onze spray good en buiskap op een Jeanneau 31. Opvallend...
Hanse Sails Hanse Sails 223 meter Zeer tevreden, sprayhood en buistent laten maken bij Hanse Sails. Ziet er Strak en ne...
Teamwork Sailmakers Teamwork Sailmakers 567 meter Prima zeilmaker, concurrerend, vakkundig.
Recensies
Ze verkopen hier glutenvrije kibbeling! Aangezien wij onze dochter niet vaak spontaan blij kunnen maken met verse kibbeling want Coeliakie, waren wij aangenaam verrast. En, net zo belangrijk, de kibbeling was erg smakelijk! Daarnaast ook glutenvrije frites.
Voor 9 euro verwacht ik overheerlijke kibbeling, helaas, smakeloze droge stukjes. Niks wat op kibbeling lijkt. En dan het lekkerbekjes, de naam mag t niet hebben bij deze viswinkel. Droge, taaie oude vis, gebakken zonder lekkerbekjes beslag, maar wel met lekker véél graatjes! Een grote afknapper op onze fantastische vakantie in Zeeland
Wij hadden ons erg verheugd op ons vakantie visje! Het was echt teleurstellend. Het gebakken visje vonden wij taai en droog, het was zonder beslag gebakken. Kibbeling werd ook niet gewaardeerd door de kinderen, taai en zout. Het was de 7 euro per vis en 9 euro voor de portie kibbeling niet waard.
Voor ons de beste viszaak. Kom hier al heel veel jaar om te genieten van kwaliteit gerechten. Aanrader de heerlijke haring. Wordt vers schoongemaakt als je besteld. Is heerlijk zonder alle andere vis te kort te doen. Een aanrader!!!
Geweldig. Heerlijke zalm, gefrituurde mosselen, kibbeling in een glutenvrij beslag, waanzinnig lekker. Kom hier al jaren met boot of auto, zijn buurman denkt het te weten, maar wij weten beter. Van Beveren is TOP.
Super lekkere haring, kibbeling vonden wij qua vis zeer goed, inhoud van het bakje was meer dan voldoende alleen het korstje was te taai vonden wij.
Slaat helemaal nergens op kibbeling kan ook kippeling zijn... smakeloze taaie stukjes iets wat je echt geen vis kan noemen.. de lekkerbek smaakte ook nergens naar..en erg prijzig...niet eens een ster waard maar moet om te posten..
Haring gegeten, vers schoongemaakt. Heel goed van smaak. Voor thuis vissoep, mosseltjes en garnalenspiezen meegenomen. Allemaal superlekker.
Lekkere "andere" kibbeling, zonder "jasje" van deeg. En handig dat je een dienblad meekrijgt als je een grote bestelling buiten opeet.
Klein zaakje. Basis assortiment. Goede kwaliteit vis. Ligt aan een mooi pleintje met bankjes en uitzicht op de jachthaven. Kortom, perfect om je vis te nuttigen. Viszaak is tevens snackbar. Kibbeling is aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid