facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vishandel Plat

Vishandel Plat

Info

De Volendammer vishandel gevestigd bij de Praxis in Zaandam. Van maandag tot en met zaterdag open voor al uw visgerechten.

Adres: Symon Spiersweg 2, Zaandam
Telefoonnummer: +31 6 30 45 69 49
Stad: Zaandam
Route: Symon Spiersweg 2



op zoek naar gerelateerd: Viswinkel Zaandam
Recensies
Vriendelijk personeel en heerlijke vis. Er staan picknicktafels waar ter plekke gegeten kan worden. Alle dagen behalve zondag geopend. Er worden ook belegde broodjes verkocht.
Kibbeling en lekkerbek waren veels te vettig. Zo vettig dat de lekkerbek gewoon uitelkaar viel. Kibbeling niet gekruid en smaakloos. Jammer want ik ben veel beter gewend hier..
Vorige week 2 haringen en kibbeling gehaald. Haring had beter schoongemaakt kunnen worden veel kleine graatjes en was daarnaast een beetje flauw van smaak, niet bijzonder lekker. De kibbeling had een slappe vette korst en smaakte naar frituurvet, ook deze viel tegen helaas. Niet voor herhaling vatbaar.
Kom er al jaren. Heerlijke kibbeling. De pure zalm salade verkopen ze niet meer helaas vanwege ruimte tekort. De ' gewone zalmsalade' was goor. Weggegooid dus het broodje. Vervang de gewone zalmsalade met de pure zalm salade, die was namelijk erg lekker
Ging hier speciaal naar toe. Het ging percies toen ik aan kwam dicht, met de reden dat hij voetbal wilde kijken.
Beste kibbeling in Nederland!
Goeie vis, en erg druk bij de kar wat ik wel begrijp ....
BESTE vishandel in de Zaanstreek
Vergeten de helft van de tijd saus erbij of geven klanten die later komen eerder de bestelling mee. Beetje spijtig. Verder is de vis qua smaak prima.
Portie kibbeling erg vettig en niet echt krokant mischien was se olie niet niet erg zuiver meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid