facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vishandel Mossel

Vishandel Mossel

Info

Vishandel Mossel

Adres: Winkelcentrum Bisonspoor, 3605 KJ Maarssenbroek
Telefoonnummer: 0346566552
Stad: Maarssenbroek
Route: Winkelcentrum Bisonspoor
Postcode: 3605 KJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Visschotel, Utrechts bekendste visboer, Van Zuilen plesmanlaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jamin Maarssenbroek Jamin Maarssenbroek 56 meter Net gebeld met een zeer onvriendelijke meneer. Er is een pakketje zoek, dus ik vroeg ...
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 85 meter Fijne zaak, met tijd en aandacht voor de klant. De persoonlijke omgang, deskundigheid...
Sams groente en fruit Sams groente en fruit 130 meter Bio groente kweker en groente winkel
Beautystar Beautystar 153 meter Heerlijke parfums en geuren voor in huis tot aan makeup
Himalayazoutlamp Himalayazoutlamp 420 meter Afgelopen week een zoutlamp besteld en deze was zeer snel binnen.. erg blij mee!!!
Tact 18 Tact 18 732 meter De shop voor airsoft benodigdheden
Boni Maarssenbroek Boni Maarssenbroek 772 meter Fijn dat er, zoals de BONI, nog supermarkten zijn waar je voor de deur kunt parkeren....
Jay-Liz Jay-Liz 945 meter Jay-Liz voor al u tekstborden gepersonaliseerde cadeau's en stickers. Heeft u een ide...
The meltshop The meltshop 978 meter Onze melts zijn van 100% soja wax en handmade
Koecci Koecci 1 km Bent u geintereseerd in producten van koeienhuid of andere dierenhuid producten? Neem...
Party Centrum De Eendenkooi Party Centrum De Eendenkooi 1 km Prachtig oud stukje natuur
Vomar Voordeelmarkt Vomar Voordeelmarkt 1 km Handige buurtwinkel verkoopt veel verschillende producten.
NederShop NederShop 2 km NederShop is een webwinkel met praktische en mooie aanbiedingen. Voornamelijk op het ...
Recensies
Vishandel Mossel is één van de betere vis speciaal winkels in de omgeving. Niet alleen het product wat wordt verkocht maar ook de kennis van het product is zowel bij de eigenaar als zijn personeel hoog van kwaliteit en expertise. Gelegen in winkelcentrum Bisonspoor dus ook met slecht weer een ideale plek om een vorkje te prikken of je visje te halen. Tijdje geleden is de zaak verbouwd en het oogt nu fantastisch en is het bezoeken voor de visliefhebber zeker waard.
Vandaag Kabeljauw-lasagne, meesterlijk en ontzettend lekker.. Aanrader voor iedere visliefhebber en dol is op Italiaanse gerechten.. Zat eerst te twijfelen maar heb zeker geen spijt. Overigens kom ik sowieso terug voor andere lekkere gerechten.. Helaas geen foto's na het opwarmen. Kleur is thuis overigens wel anders dan in de vitrine maar dat is een detail. Smaak en textuur was verder top! Voor de volgers: mocht het volgende week weer verkrijgbaar zijn dan foto's direct na het opwarmen..
Wat een mooie zaak en super vriendelijk personeel. Hoe leuk is het om als verassing Glutenvrije kibbeling te kunnen meenemen. Wilden zelfs de pan opwarmen al was 't kwartier voor sluitingstijd. Heb ik niet gedaan, voor dag erna besteld en zonder buikpijn hebben onze gezinsleden genoten. Grote klasse. Ook de saus glutenvrij. De rest van de vis en broodjes zien er voortreffelijk uit voor prima prijs. Die mag ik wel Gelukkig zit mn werk in de buurt.
Top echte vak bekwame visboer alleen jammer dat ik geen 10 Sterre kan geven! Even het vermelden dat de magnetron er staat als er een klant in het restaurant zit met een klein kindje en er moet een flesje worden verwarmd worden !! Staan de Helen dag vers te bakken.
De beste kibbeling! Met huisgemaakte saus! Een grote aanrader
Een absoluut uitstekende zaak! De haring is van absolute topkwaliteit! Kibbeling is ook helemaal perfect! De bijgeleverde sauzen maken ze zelf een dat is ook echt te proeven. Ik heb veel zaken meegemaakt maar deze is echt ontzettend goed!
Vis wordt voor je ogen opgewarmd in de magnetron en het duurde heel lang, waren niet meer dan 6 klanten. Het enthousiasme straat er ook niet echt vanaf. Zou deze winkel niet aanraden.
Prachtig en heel smakelijk vis assortiment. Echt super !
Lekkere kibbeling gegeten,top zaak
Super viszaak! Ivm mijn werk kom ik door heel het land maar voor deze vis rijd ik zeker een stukje om. Deze viswinkel staat zeker op nummer 1! Altijd super vriendelijk personeel, super mooie winkel en heerlijke vis. De kibbeling wordt heerlijk vers gebakken en ook de gerechtjes voor thuis zijn top, snel klaar en super kwaliteit. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid