facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vishandel Gepkens Ernst

"Vanuit onze verkoopwagen, midden op de Markt in 's-Hertogenbosch, staan wij graag voor u klaar met ons team. U kunt bij ons heerlijke visproducten kopen van Fish & Chips, belegde broodjes, salades uit eigen keuken, kant & klaar maaltijden, tapas tot een uitgebreid assortiment verse vis. Onze Hollandse nieuwe is vers van het mes en onze gebakken vis komt recht uit de pan. En dit al 4 generaties lang!Graag tot ziens!!"
Adres: Vughterstraat 253 , 's-Hertogenbosch 5211 GD, NL
Telefoonnummer: 06 10182333
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Vughterstraat 253
Postcode: 5211 GD


Recensies
Deze winter hier nog in de ochtend kibbeling en een lekkerbekje gehaald. Slecht gebakken en kwaliteit was ook niet best. Duurste van allemaal, hiervoor krijg je dan de chagrijnige bediening als extra topping.
Best haring in Den Bosch!! Ook heerlijke paling en andere lekkernijen. En niet te vergeten de vriendelijkste service. De vis en krab salades zijn ook een goeie aanrader, vooral voor canapés en naast een glaasje witte wijn!
Een viswagen zoals je mag verwachten en meer….aardig personeel, propere wagen, goede producten…de kibbeling wordt vers gebakken waar je bij staat en de haring is ook top!!! Maar ze hebben ook nog veel meer dan haring en kibbeling….de sashimi zalm en tonijn behoren ook tot m’n favorieten….en ze hebben nog veel meer…….zeker een bezoek waard als u in ‘s-Hertogenbosch woont of een lekker dagje onze mooie stad bezoekt
6 stukjes kibbeling voor een grote portie van 8 euro, overhandigd door een chagrijnige medewerkster. Niet voor herhaling vatbaar.
Voor het eerst hier een broodje garnalenkroket genomen gezien de broodjes nogal belicht worden maar wat was dat teleurstellend!! Erg kleine kroket, ragout nauwelijks smakend naar garnaal en voor de saus 1 euro extra moeten betalen. Voor mij hier niet meer.
vies oud vet,en beslag was zeker niet vers mbt eerdere bezoeken..prijs verhouding klopt ook niet bestelde een grote lekkerbek...en een fish en chips menu andere betaal je 5 euro voor en het andere 8 euro maar is precies t zelfde je voelt je echt bedonderd..en het was geen echte kabeljauw maar pangafile oplichters bahbha
Wat mij betreft de beste viskraam van den bosch! Altijd heerlijke vis goed assortiment, hele fijne en vakbekwame bediening echt een dikke 10
Goede vis wel enorm duur vergeleken met andere vishandel. Zal ook de locatie zijn. Personeel bot en nors maar dat is ook typisch bij een viskraam.
Vriendelijk personeel. Overheerlijke kibbeling!! In tijden niet meer zulke lekkere gegeten.
Ik heb alle viszaken en kramen in Den Bosch bezocht en hier heeft men de lekkerste Kibbeling!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid