facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vishandel de Boer

Vishandel de Boer

Info

Verkoop van vis.

Geschiedenis

Wij verkopen o.a.:
Verse vis
Gebakken vis
Gerookte vis
Hollandse nieuwe haring
Salades
Diverse kant en klaar maaltijden

Adres: Schoolweg 57, 1787 AV Julianadorp
Telefoonnummer: 06-53366501
Stad: Julianadorp
Route: Schoolweg 57
Postcode: 1787 AV



op zoek naar gerelateerd: Vishandel Gerssen Den Helder
Recensies
Dit is een viskar met heerlijk verse vis - kibbeling aan te bevelen - woensdag kibbeling in de aanbieding - dag verse vis - vriendelijk personeel - vele soorten vis of een haring aan het staartje happen.
Vanmiddag heerlijke kibbeling gehaald. Met bakje zalmcarpaccio echte aanrader. Groot assortiment, personeel vriendelijk, hygiëne nemen ze serieus,netjes gekleed handschoentjes aan en haren netjes vast.
Kibbeling lekker, maar had iets minder vet gemogen.
Kibbeling was voor een deel koud en heel erg vet. 4,50 euro voor een klein bakje kibbeling oké maar dan een euro rekenen voor de saus...geeft voor mij de doorslag om hier niet meer te kopen.
heerlijke verse vis - vlotte bediening - viskar zoals deze moet wezen - gewoon heel lekkere kibbeling die ook nog eens goed is gebakken - lekker mals van binnen en een hard korstje - gebakken vis net zo - ondertussen even een haring weg happen - heerlijk.
Goede spullen, vriendelijke bediening.
Lekkere verse vis, vriendelijk personeel. Lange rij klanten, maar lekker snel geholpen, dus dat zit wel goed. Aanrader. Zelfs de Duitse toeristen weten deze viskraam te vinden.
Gewoon een TOP visboer die Dennis de Boer, prima haring altijd vers van het mes. Super aardige bediening en die toonbank altijd mooi gevuld met heerlijke verse vis.
Heerlijke vis en zeer behulpzaam personeel. Hier geweest tijdens vakantie Landal Ooghduyne
Lekker verse vis en smaakt heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid