facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vishandel A van Wijnen

Vishandel A van Wijnen

Geschiedenis

Vishandel A. van Wijnen in Ridderkerk biedt u een uitgebreid assortiment visspecialiteiten. Om zeker te zijn van de beste kwaliteit kopen wij zelf onze vis in op diverse visafslagen en bewerken deze zelf!
Ons assortiment verse vis is hierdoor zeer breed, maar u kunt bijvoorbeeld ook bij ons op elk moment van de dag terecht voor een heerlijk vers gebakken visje! Verder hebben wij zelfgemaakte saladeschotels, schepsalades en kant-en-klare ovenmaaltijden.

Wij hebben ook heerlijke specialiteiten in huis. Zelfgemaakt in onze eigen keuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke kreeftensoep, met stukjes echte kreeft? Ook hebben wij talrijke gemarineerde producten zoals bijvoorbeeld onze gemarineerde zalm en gamba's in knoflookmarinade. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment specialiteiten.

Coquille schelp
Noordzee schelp
Zalmquiche
Tonijn-pomodori quiche
Bretonse viskoekjes
Kreeftensoep*
Bretonse vissoep*
Schol crèmesoep*
Slaatjes klein / groot
Paella
Bami
Zalmlasagne
Tonijnlasagne
Pizza met tonijn
Pizza met zalm
Gamba's in knoflookmarinade
Gamba's in currymarinade
Tonijncarpaccio
Zalmcarpaccio

* verkrijgbaar in liter en halve liter verpakking.

Adres: Ridderhof 27 A, 2981 ET Ridderkerk
Telefoonnummer: 0180 428 399
Stad: Ridderkerk
Route: Ridderhof 27 A
Postcode: 2981 ET



op zoek naar gerelateerd: Viskraam Ridderkerk, Van Wijnen Ridderkerk schotels, Ridderhof viswinkel, Vishandel Vlietplein Ridderkerk, V Wijnen, Viskraam Dillenburgplein Ridderkerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verschoor Traiteur & AGF Verschoor Traiteur & AGF 2 km Goed en vakkundig personeel. Elke dag verse producten en tegen een goede prijs. Echt ...
Verslokaal Zoet en Melk Verslokaal Zoet en Melk 2 km Dit is de facebookpagina van Verslokaal Zoet en Melk in Rijsoord. Het adres voor o.a....
Recensies
Goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Raadde mij aan om de vis niet te vroeg te kopen aangezien ik t rauw wilde eten.
Vishandel van wijnen ligt in het net gerenoveerde stuk van de Ridderhof.goedlopende vernieuwde winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel, waar nog de dorpse mentaliteit aanwezig is. De winkel ziet er netjes en schoon en opgeruimd uit. Lokatie zit op een druk stuk. Prijs kwaliteit verhouding is wel aan de hoge kant.
Van Wijnen adverteert in de Combinatie met 550 gr. kibbeling voor € 6,95 Als je het komt halen moet je € 8,50 betalen. Je voelt dan behoorlijk genomen. ook de beloofde saus krijg je er niet bij. Er staat in de advertentie niet bij dat dit alleen op dinsdag zou gelden. Dus lezers kijk uit in deze zaak.
Vriendelijk personeel, schoon en fris goed geregeld met corona regels. Duurde wel een tijd voor we geholpen werden. Extra medewerker zou handig zijn.
Fijne zaak. Goede kwaliteit en prijs.
Altijd super goed
Goede kwaliteit
Lekkere vis en klantvriendelijk personeel
Prima kwaliteit vis. Alleen jammer dat een van jullie medewerkers zo spastisch doet over afstand houden. Je kunt niet eens kijken wat er in de toonbank ligt. Waarom geen plexiglas ter bescherming aangebracht?
Tja echt waar voor je geld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid