facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Visbootverhuur midden Nederland

Visbootverhuur midden Nederland

Info

Heerlijk een dagje het water op? Vissen & ontspannen op één van de volledig uitgeruste visboten! Zelfstandig of inclusief gids.Vraag naar de mogelijkheden!

Geschiedenis

Vanaf juni 2016 is het mogelijk om een volledig ingerichte visboot die van alle gemakken en technische snufjes voorzien is te huren voor een dag of midweek. De boten staan op een kanteltrailer en zijn op een water naar keuze in te zetten. Er is keuze voor een 2 of 3 persoons visboot. Daarnaast is er een mogelijkheid om door mij gegidst te worden op verschillende wateren van midden Nederland. Met bijna 30 jaar ervaring weet ik de vissen goed te vinden in mijn regio. Voor vragen, info of prijzen gaarne bellen of mailen. Met vriendelijke groet Roy Luza

Adres: Zuidereinde 159, 1243 KT 's-Graveland (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0648074587
Stad: 's-Graveland
Route: Zuidereinde 159
Postcode: 1243 KT


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 20:00
Dinsdag: 06:00 - 20:00
Woensdag: 06:00 - 20:00
Donderdag: 06:00 - 20:00
Vrijdag: 06:00 - 20:00
Zaterdag: 06:00 - 20:00
Zondag: 06:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Visboot met Fishfinder huren, Vissen Biesbosch bootje huren, Bootverhuur Veluwemeer, Snoekbaars Bootverhuur Veluwemeer, Bootje huren Haringvliet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Houtman Schaatsen Kortenhoef Houtman Schaatsen Kortenhoef 454 meter Uitgebreide informatie en hulp van deskundige eigenaren. Ze kijken goed wat het best...
's-Gravelandse Buitenplaatsen 's-Gravelandse Buitenplaatsen 3 km Kijk op http://www.natuurmonumenten.nl/sgravelandsebuitenplaatsen voor meer informati...
Recensies
Expeditie ‘Joekel Snoek’ op het Gooimeer was vooral door het enthousiasme en ervaring van Roy een geweldig succes: alles perfect geregeld! 2 boten met 5 opstappers en Roy als visgids, bijna 20 vissen in de boot, zelfs het stralend mooie weer had hij geregeld! Topdag gehad, alleszins redelijke prijs, absolute aanrader en voor herhaling vatbaar! Wij komen zeker nog een keer terug. Roy, nogmaals enorm bedankt!
Gister een heerlijke dag gehad op het water en een paar mooie vissen gevangen! Super boot die compleet is uitgerust. Contact met Roy was heel fijn, hij is heel toegankelijk en zeer behulpzaam. Hij kent het water op zijn duimpje en geeft veel tips. Was gewoon een topdag! Deze zomer gaan we de boot zeker nog een keer huren!
Vandaag een super leuke dag gehad, vriendelijk onthaal! Super goede tips en goede locaties om het beste resultaat te behalen. Ook tijdens de vaart is Roy goed bereikbaar om je te helpen zodat je een topdag hebt! De boot is van alle gemakken voorzien! Alles werkt en ziet er gewoon goed uit. Ik kijk uit naar een volgende visdag bij Visboot verhuur midden Nederland, aan te raden voor een ieder.
Een topdag gehad bij visboot verhuur midden Nederland. Een super boot die van alle gemakken is voorzien. Goede tips van eigenaar Roy, die zelfs onderweg nog bereikbaar is om nog wat laatste tips te geven, hebben er voor gezorgd dat we een mooi aantal roofvissen in de boot hebben gekregen. Wij gaan zeker nog een keer!
Wat hebben wij genoten! Ondanks dat het weer wat te wensen overliet vandaag, hebben we een top dag gehad. Prachtige omgeving! Dacht dat ik wel wat gewend was ;- En wat een professionaliteit mag je verwachten van Visboot verhuur midden Nederland. Dank aan onze gids Roy! Al zou je geen vis vangen, het vertoeven op één van die gave boten is al een avontuur op zich. prachtige Snoekbaars gevangen trouwens Goede prijs-kwaliteit verhouding. Graag tot een volgende keer!
Top geregeld, goede boot, heerlijke stoelen waar je na een dag niet krom van de boot komt. Radio en fishfinder aan boord was ook top. Een paar goede stekken doorgekregen van Roy en heel goed gevangen. Volgende keer gaan we met Roy als visgids.
Al een paar keer gebruik gemaakt van visboot verhuur midden Nederland zowel zelfstandig op pad geweest als met gids Roy!! Leuk om met iemand die zoveel passie en kennis van zaken heeft een dag op het water door te brengen en jacht te maken op de grote rovers. Een echte aanrader en ik zeg dan ook graag tot de volgend!! Gr
Laatst een dagje een visboot gehuurd bij Visboot verhuur midden Nederland, werden hartelijk ontvangen door de eigenaar Roy, nette goed uitgeruste boot en aanwijzingen in de zak waar mooie plekken zijn, in één woord een Topdag gehad!! Een echte aanrader om een dagje er uit te zijn !
Leuke dag gehad met Roy! Zeker voor herhaling vatbaar! Wil je een keer met een gezellige gids op pad of zelf met een mooie visboot op pad ga dan zeker naar visboot verhuur midden Nederland en boek een dag met Roy Luza!
Echt een aanrader voor een heerlijk dagje vissen of varen. We hebben meerdere malen gebruik gemaakt van de boot. Zonder gids,maar ook met gids Roy! Tot nu toe altijd vis gevangen maar bovenal altijd gezellig! Het gaat nooit vervelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid