facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vis & zo

Vis & zo
Adres: Andreasplein 6, 2225 GR Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0717505034
Stad: Katwijk
Route: Andreasplein 6
Postcode: 2225 GR


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 20:00
Dinsdag: 11:30 - 20:00
Woensdag: 11:30 - 20:00
Donderdag: 11:30 - 20:00
Vrijdag: 11:30 - 20:00
Zaterdag: 11:30 - 20:00
Zondag: 11:30 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vishandel Weerstand Vishandel Weerstand 670 meter Even een waren keuring bij diverse viszaken langs de kust gedaan. Vishandel Weerstand...
Recensies
Jammer dat er niet normaal met een serieuze klacht lees niet gare friet en bagger vette kibbeling. En dat terwijl je vaste klant bent ! Omdat je het altijd lekker vond .
Heerlijke vis ik kom er in de zomer heel graag langs wandelen vanaf Noordwijk voor een portie kibbeling! Kan niet wachten tot de openingstijden weer veranderen.
Vis & Zo in Katwijk aan Zee heeft inderdaad goeie vis en wat er zoal bij hoort. Wij tweetjes kozen voor de fish en chips. Heerlijk gebakken kibbeling met patatjes, coronaproof gereserveerd en wat fris. Een prima maaltijd om d,aarna van Katwijk en haar strand te genieten
Kibbelingen met knoflooksaus waren geweldig, wel jammer dat een broodje Hollandse garnalen ongevraagd wordt voorzien van een kledder cocktailsaus! Graag eerst vragen! Zonde van die dure garnalen!
Een goed bezochte viswinkel met een terras net achter de kerk. Lekkere kibbeling met patat gegeten. Niet duur wel lekker. Later nog een broodje haring gekocht en was heerlijk. Je kun er ook online bestellen en afhalen of thuis laten bezorgen. Wij komen graag nog eens terug.
Hadden 2 portie Kibbeling. Porties aan kleinere kant. Behoorlijk zout. Opvallend was de matige kwaliteit vis en overheersende beslag. Typische toeristenhap.
Altijd onze vaste stek als we in de buurt zijn. Soms wat druk, aangezien de vele toeristen vis & zo ook weten te vinden, maar qua eten top.
prima vis, goede service, kibbeling mag wet iets meer smaak hebben maar dat is wellicht persoonlijk.
Ontzettend goede lekkerbek;fris/niet vet, perfect gaar en heerlijke zelfgemaakte saus.
Vriendelijke mensen en goede kwaliteit eten. Alle geduld terwijl ik m'n QR stond te zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid