facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Virtual Office Netherlands

Virtual Office Netherlands
Virtual Office Netherlands biedt virtuele kantoorruimten in Amsterdam.

Een virtual office biedt de mogelijkheid om als ondernemer je bedrijf te registreren, post te ontvangen en te vergaderen.Vooral bij start-ups en kleine bedrijven is virtueel adres snel populair geworden.

Dit komt door de lage tarieven en kort durende contracten van virtual offices. Verder is het bij virtuele kantoren geen probleem om vanuit het buitenland te werken. De post wordt gescand naar je emailbox gestuurd.

Virtual offices zijn aantrekkelijk voor alle bedrijven. Zo ben je flexibel om te groeien. Je betaalt nooit voor ongebruikte ruimte en kunt als nodig op korte termijn je contract beeindigen.

Verder zijn virtual offices zeer goed te combineren met thuiswerken. Indien nodig kan er een vergaderruimte worden gehuurd voor een teammeeting of klantcontact. Ook is het mogelijk om een werkplek met internet en een printer te gebruiken.


Neem contact met ons op voor meer informatie.
Adres: Van Boshuizenstraat 12, 1083 BA, Amsterdam
Telefoonnummer: 0207470291
moc.eciffolautrivsdnalrehten@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Van Boshuizenstraat 12
Postcode: 1083 BA
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Virtual Office Netherlands met het openbaar vervoer


Amsterdam, Van Heenvlietlaan 30 meter
62
Amsterdam, Van Heenvlietlaan 50 meter
62
Amsterdam, Kastelenstraat 250 meter
463
62
Amsterdam, Kastelenstraat 280 meter
62
N84
Amsterdam, Bouvigne 330 meter
N84

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Virtual Office Netherlands. Van Boshuizenstraat 12 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Virtual Office Netherlands adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Virtual Office Netherlands. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Virtual Office Netherlands delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid