facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vipz Menswear

"Heeft u moeite met het vinden van mooie en prettig passende kleding? Weet u niet goed wat u staat? Heeft u een hekel aan lang zoeken?Kom dan naar Vipz Menswear Zevenaar.Ruime paskamers, een unieke Vipz collectie, goed persoonlijk advies, meer keus met minder passen en direct meenemen...Crypto payments accepted"
Adres: Didamsestraat 8 , Zevenaar 6901 HC, NL
Telefoonnummer: 0316 345 362
Stad: Zevenaar
Route: Didamsestraat 8
Postcode: 6901 HC



op zoek naar gerelateerd: Herenkleding Zevenaar, Kledingwinkel Zevenaar, Damesmode Zevenaar, Winkels Zevenaar, Open 32 Zevenaar, Herenmode, Kleding Didam, Gilsing Didam
Recensies
Sandra is een topper Kleed de mannen jong en oud met passie.
Super goed geholpen met een hele leuke en gezellige sfeer. Wordt goed meegedacht en krijgt echt aandacht.Uniek en goeie service.
Goede service klant vriendelijk weten waar ze over praten heel goeie sfeer
Hele prettige ervaring opgedaan. De verkoopster was zeer meedenkend en oprecht en er was voor de heren leuke kledingkeuze. Ik kom hier zeker nog een keer terug
Ergens zou ik me moeten schamen.... Liep altijd deze kledingzaak voorbij... Bij toeval moest ik voor iets anders een keer binnen wezen. Inmiddels al paar broeken en shirts gekocht hier. Kleding kopen is niet zo mijn ding. Als iemand of een pop iets aan heeft dan kan ik het wel leuk vinden... maar zodra ik zelf wat aantrek... dan wordt het lastig. Maar Sandra en haar team hebben me inmiddels al vaak super geholpen. Ik slaag misschien niet altijd, maar dat zegt denk ik meer over mij dan over VIPZ :- Ik betaal hier misschien wel iets meer voor bijvoorbeeld een spijkerbroek, de andere kant is dat deze broek ook langer mee gaat. Dik verdiende 5 sterren voor VIPZ.
Ik kan altijd goed slagen. Bij Sandra bij vipz menswear in zevenaar. Ik kom altijd trouw terug. Daarbij heeft ze mijn ook geholpen bij mijn trouwpak. Wat een perfecte kostuum en een geweldige dag hebben wij gehad.
Super geslaagd!! Wederom prachtige collectie. Eerlijk advies en niets is te veel. Dankjewel Sandra. Graag tot ziens.
Vandaag is mijn man weer goed geslaagd bij Sandra en Norbert. Goede adviezen en mooie kleding!!
Super geslaagd! Dank je Sandra en Norbert voor jullie goede advies. Ik ben weer helemaal klaar voor de feestdagen
Prachtige winkel ! Super service !!! Mijn man is helemaal happy met zijn nieuwe outfit ! Wij gaan voortaan alleen nog bij VIPZ shoppen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid