facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VIPfabriek

VIPfabriek

Info

Management & Boekingsbureau.
Via de V.I.P. Fabriek boek je artiesten, sprekers, dagvoorzitters en diverse bekende Nederlanders.

Geschiedenis

"De V.I.P. Fabriek is een artiesten boekingsbureau. Ben jij opzoek naar een Artiest voor jouw feest, bedrijfsfeest, festival, congres, seminar, evenement? Vraag vrijblijvend een offerte op bij de V.I.P. Fabriek. Een boekingsbureau/ boekingskantoor is een tussenpersoon tussen de artiest/ management en de opdrachtgever. Een boekingsbureau neemt alle zorgen uit handen wat betreft de Artiest of Spreker | Gast of bekende Nederlander. Een boekingsbureau is een bemiddelaar, het klinkt extra prijzig, maar dat is het niet! Als je boekt via de V.I.P. Fabriek betaal je nooit meer dan de officieel afgesproken prijs. Daarnaast hebben wij ook veel contact met de Artiest zelf dus kan de communicatie soms heel snel verlopen. Een V.I.P. op jouw evenement? Dat kan!"



""De V.I.P. Fabriek is een artiesten boekingsbureau. Ben jij op zoek naar een Artiest voor jouw feest, bedrijfsfeest, festival, congres, seminar, evenement? Vraag vrijblijvend een offerte op bij de V.I.P. Fabriek.Een boekingsbureau/ boekingskantoor is een tussenpersoon tussen de artiest/ management en de opdrachtgever. Een boekingsbureau neemt alle zorgen uit handen wat betreft de Artiest of Spreker Gast of bekende Nederlander. Een boekingsbureau is een bemiddelaar, het klinkt extra prijzig, maar dat is het niet!Als je boekt via de V.I.P. Fabriek betaal je nooit meer dan de officieel afgesproken prijs. Daarnaast hebben wij ook veel contact met de Artiest zelf dus kan de communicatie soms heel snel verlopen."
Adres:
Telefoonnummer: 0252 866 319
Stad: Noordwijkerhout


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schminkwens Schminkwens 715 meter Kunst en amusement
Deana Lassooy Kunstschilderes Deana Lassooy Kunstschilderes 767 meter Deana Lassooy kunstschilderes
Don Franco Music Productions Don Franco Music Productions 2 km “De” live muziek specialisten !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid