facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vip Records

Vip Records

Info

Vip Records - Grootzand 39 in Sneek is dé CD, DVD, LP/VINYL Speciaalzaak van Friesland !
Website: http://www.viprecords.nl

Geschiedenis

Vip Records - Grootzand 39 in Sneek is dé CD, DVD, LP/VINYL Speciaalzaak van Friesland !
Website: http://www.viprecords.nl

Adres: Grootzand 39, Sneek
Telefoonnummer: 0515-425562
Stad: Sneek
Route: Grootzand 39


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vip Vinyl, Platenzaak Leeuwarden, Cd winkel Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Friestalig.NL Friestalig.NL 19 km Friestalig.NL is een online webwinkel met een enorme keus aan Friese CD's en DVD's ! ...
Recess Recess 114 km Top ingepakt, snelle levering en goed product!
Recensies
Mooie winkel, voornamelijk veel CD's, maar zeker een mooie vinylcollectie, redelijk wat nieuwe albums die je niet overal meer tegenkomt. Vinyl is wel aan de prijzige kant.
Wat mij betreft de plek om al je gewenste vinyl te vinden of juist die CD. Niet op voorraad? Geen probleem, zelfs van de kleinere ,zoals van Jagjaguwar label, vlot binnen!
Mooie ruime keuze aan vinyl en cd's, hebben ze het niet dat kun je het hier prima bestellen.
Winkel is op zich mooi. Vinyl is wel wat aan de prijs. veel klassieke platen kon ik echter niet vinden, zoals de doorbraak albums van bijvoorbeeld de Stones, Jimi Hendrix, Pearle Jam etc. Klantvriendelijkheid is echter ver te zoeken. Bij binnenkomst werd ons op zeer onvriendelijke manier gesommeerd om mijn telefoon weg te doen, dat was volgens hem 'not done' in de winkel. Je mag dus niet even opzoeken wat je koopt. Dat deze man mijn telefoon storend vind, prima. Maar het mag op zich ook wel op een normale manier verzocht worden. Verder waren we tussendoor nog even ergens anders heen gegaan. Bij de tweede binnenkomst werd er achterdochtig gevraagd waarom we "eerder die middag zo snel de winkel verlieten". Tot slot werd aangegeven dat we moesten opschieten, want de EK wedstrijd zou zo gaan beginnen. Kortom: redelijke winkel, maar een erg onvriendelijke eigenaar/personeel. Vervolgens zijn we direct de winkel uitgegaan. Geen aanrader dit.
dan app je in de winkel met iemand en word je er uitgezet... Dan vraag je om een reden ... Die hebben ze niet,vervelend personeel en hij is veelste duur absoluut geen aanrader .
Leuke platenzaak in het centrum van Sneek. Ik kreeg direct een nostalgisch gevoel bij het binnen stappen van de zaak. Er is een groot aanbod in zowel tweedehands als nieuw vinyl en cd's waarbij alle stijlen goed vertegenwoordigd zijn. Ook vindt men hier een groot aanbod aan dvd's. Zeker een bezoekje waard!
Winkel ziet er netjes en goed ingedeeld uit. Alle tweedehandse platen zijn 9.99. Maakt niet uit of t ruk is of een beetje redelijk. Ook is de nieuwe muziek veel duurder dan bijvoorbeeld rbeeld in Leeuwarden. Personeel hecht meer waarde aan zichzelf dan aan de klant.
Een groot aanbod aan Lp's en cd's!
Mooie zaak, prachtig vinyl van goede artiesten. De moeite zeker waard om te kijken.
Je moet hier niet per ongeluk woorden als "Youtube" laten vallen want dan wordt je zeker niet als VIP behandeld! Wel triest als je net een plaatje wil kopen wat ooit een uitverkoopprijs had van een knaak en van de vuilnisbelt is gered om heden ten dage voor € 29,95 te worden verkocht althans bijna! maar men zich liever druk maakt om gemiste verkopen door Youtube en Spotify... en men liever de klant weg stuurt want vloeken doe je niet in de kerk de VIP kerk dus. Misschien beseft menig plaatjesboer zich niet dat hele legioenen jongeren EERST op Youtube oude platen luisteren om vervolgens hun centjes uit te geven aan veelste-over-prijsde plakken vinyl.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid