facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VIP Dogs Veluwezoom

VIP Dogs Veluwezoom

Info

For the love of dogs!



"Bent u voor uw werk of andere verplichtingen overdag lang van huis? Of bent u lichamelijk niet in staat de wandeling te bieden die uw hond nodig heeft? Wat de reden ook is, hondenuitlaatservice VIP Dogs Veluwezoom kan u de uitkomst bieden.Van maandag t/m vrijdag wandelen we met de pack in een losloopgebied aan de Veluwezoom. In onze speciaal daarvoor ingerichte bus halen we de honden in Dieren, Spankeren, Laag-Soeren, Eerbeek, Ellecom, De Steeg en Rheden en brengen ze na de wandeling weer moe en voldaan thuis."
Adres:
Telefoonnummer: +31621281074
Stad: Dieren


Recensies
Na een zeer prettige kennismaking laat Bianca nu al een paar maanden een keer per week onze hond uit. Wij merken dat hij het heerlijk vindt. Een keer waren we nog thuis toen Bianca hem op kwam halen en onze hond was door het dolle heen. Tijdens de wandelingen kan hij zijn energie goed kwijt kan en het contact met de andere honden doen hem goed. Bij vragen rondom onze hond kunnen we altijd bij Bianca terecht en haar tips hebben ons echt geholpen. Daarnaast krijg je regelmatig een leuke update over de wandeling. Voor ons biedt VIP Dogs een geweldige service die ik zeker aanraad aan andere hondeneigenaren. Aan alles merk je dat Bianca de passie, kennis en kunde heeft die het voor de hond een plezier maken om met haar mee te mogen.
Sinds een paar weken gaat onze Mojo mee met de uitlaatservice. Mede door haar jonge leeftijd vond ze het in het begin erg spannend. Maar Bianca heeft haar met veel geduld en liefde in de bus gekregen en nu geniet ze voor de volle 100% van haar uitje. Het is zó goed voor haar om samen met de andere honden te spelen en haar energie kwijt te kunnen! Dus wij zijn erg tevreden en hopen op een lange samenwerking!! ;-
Sinds januari gaat Xandor mee met VIP Dogs Veluwezoom. Lastig!, was mijn eerste gedachte. Mijn hond meegeven aan een vreemde?! Maar hoe snel kan je van gedachten veranderen en denken, Fijn, mijn hond mag weer met Bianca en de pack mee! Xandor is soms een enorme zwaankleefaan maar ik merk dat hij, sinds hij mee gaat, steeds vrijer wordt en ik zie, als hij weer terugkomt, een enorm blij ei : door het plezier en het enthousiasme wat ze hebben als ze in de pack zijn. Dat is heel fijn om te zien. Ik merk dat Xandor gek op Bianca is en haar ook echt vertrouwd en zie dat ook terug op de foto's die ze o.a. posten op Instagram. Niets is voor mij zo fijn om te zien als een happy Xandor. Hij blij ei, ik ook een blij ei. Het is ook fijn hoe er met je meegedacht wordt als het soms wat lastig plannen is of als het thuis/werk even anders gaat dan gewenst. Ik ben ontzettend tevreden over VIP Dogs Veluwezoom en kan iedereen die een goede, betrouwbare en lieve uitlaatservice zoekt VIP DOGs aanraden. Van mij krijgen jullie een dikke 10+. En van Xandor ook!
Super dat Jimmie met vipdogs mee mag. Hij vind het erg leuk en Bianca is erg lief voor de honden. Het is een fijn gevoel dat Jim goed wordt uitgelaten en lekker kan spelen als wij moeten werken!
Bianca is top! In alles, de bus met aparte kooien, haar benadering met onze hond die door Bianca omgedoopt is tot Karate Kate door haar zwarte regencape, nadien de terugkoppeling van de wandeling. Ik geniet altijd van de prachtige foto's die tijdens de wandelingen gemaakt worden en raad alle hondenbezitters in Dieren en omgeving deze uitlaatservice aan!
Bianca kwam als een redder in nood op ons pad, toen we op korte termijn opeens een uitlaat voor ons Miley nodig hadden. Miley en wij zijn vanaf het begin bijzonder blij geweest met VIP Dogs Veluwezoom. In prettig overleg is alles af te stemmen, er wordt een heerlijke niet te korte wandeling gemaakt, met warm weer wordt goed opgelet, bijzonder betrouwbaar en bovenal met persoonlijke aandacht voor je hond. Miley is helemaal dol op iedereen van VIP Dogs Veluwezoom, in het bijzonder op die met de bruine krullen. We hopen op nog vele jaren VIP Dogs Veluwezoom-plezier en raden jullie van harte bij iedereen aan!
Voor onze lieve Sjors is het altijd weer een feestje als hij met Bianca Vip Dogs Veluwezoom mee gaat en dat zegt genoeg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid