facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vioolles Almere Oostvaarders

Vioolles Almere Oostvaarders

Info

NIEUW! Vioolles in Almere Oostvaarders.
Vind je viool ook zo'n mooi instrument? Altijd al viool willen spelen? Vioolspelen - gewoon doen!



"Vrolijke maar gedegen vioollessen voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Individueel les of in kleine groepjes. Ervaren docent. Vioolspelen - gewoon doen! Play your violin - just do it!"

"Vrolijke maar gedegen vioollessen voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Individueel les of in kleine groepjes. Ervaren docent. Vioolspelen - gewoon doen! Play your violin - just do it!"
Adres:
Telefoonnummer: 06-14730560
Stad: Almere-Buiten


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Almeerse Gitaarschool Almeerse Gitaarschool 337 meter Fred is gediplomeerd gitaarleraar en geeft al ruim 45 jaar gitaarles op klassieke (Sp...
Recensies
Mirjam is fijne docente, die “ maatwerk” weet te leveren. Ik ben 67 en ben op latere leeftijd aan de viool begonnen naast piano. Mirjam respecteert de “ leer stijl” van de leerling, waardoor er goede focus komt op te verbeteren onderdelen. Alles tegelijk aanpakken kan immers niet. Ook zorgt ze dat er altijd nog “ muziek” gemaakt wordt en de les niet 100 % opgaat aan techniek. Mirjam heeft niet aflatend enthousiasme om leuke activiteiten te doen voor & met haar leerlingen. Corona of niet, Mirjam verzint wel weer wat leuks!!!
Fijn om les van Mirjam te krijgen. Als het niet gelukt is om te oefenen verzint ze wel iets om dan te gaan doen in de les. Vooral gericht op het plezier in het muziek maken dan komt het resultaat en de vorderingen vanzelf. En die insteek vind ik heel prettig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid