facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vinylparadijs

Info

In- en verkoop van Lp's en singles

Producten

Vinyl Singles en Lp's

Adres: Langeveensweg 21, 7678 VH Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0546648756
ln.sjidaraplyniv@ofni
Stad: Geesteren
Route: Langeveensweg 21
Postcode: 7678 VH



op zoek naar gerelateerd: vinylparadijs oldenzaal, platenzaak emmen, platenzaak hoogeveen, vinyl singles, vinyl platen, lp winkel, vinyl emmen, vinyl winkel
Recensies
erg leuke ochtend/middag gehad onder het genot van een lekker bakje koffie en de gezelligheid van Bart en zijn Team. En natuurlijk mooie Maxi,Singles en Lp's gekocht
Prima zaak, en een ruim assortiment van nieuw, en gebruikt vinyl. Zeer gastvrij en je voelt je welkom. Pluspunten van deze zaak zijn vooral de overzichtelijke indeling. Alle platen zijn in ruime bakken op stahoogte gesorteerd op alfabet en op genres. Restpartijen en platen van mindere kwaliteit zijn in de kelder ondergebracht. Je kunt te kust en te keur grasduinen tussen de lps, en het aanbod is hoofdzakelijk mainstream. Zo nu en dan is er een collector item te vinden, maar dan moet je echt alle bakken doorzoeken . Bij het aanbod 3 lp voor 10 vind he de bekende artiesten. Er is een klein aanbod soul.
Vandaag op aanraden van mijn dochter op bezoek geweest. Bij binnenkomst vriendelijk onthaald, en uitleg gekregen hoe alles ingedeeld was. Platenkeuze was super. Diverse ruimtes met duizenden LP's, singels, maxi singels. 2e hand en nieuw. Personeel heeft verstand van zaken en zijn zeker bereidt te helpe zoeken. Koffie was ook goed. Weggegaan met een tas vol nieuw en gebruikt vinyl en een gaatje in de eigen begroting. Hier ga ik vaker komen, al is het ca 45 minuten rijden
Als ik in de buurt ben kom ik altijd even langs. Altijd een zeer gastvriendelijk en hartelijk ontvangst door de eigenaar. Mooi aanbod en het grootste deel gewassen én in een frisse binnenhoes. Een nette zaak waar met passie wordt gewerkt.
Wat een keus hebben ze hier. Ik heb hier geen platen gekocht maar platen verkocht. Mooie overzichtelijke toko. Ook leuk om te bekijken en wat te kopen is een tweedehands winkel er pal achter.
Geweldige winkel met hele vriendelijke mensen en met veel verstand van muziek, ze weten waar ze over praten.
Ruim assortiment en allemaal netjes opgesteld. Het is allemaal even uitvogelen waar alles staat, dus neem de tijd. Tweedehands prijzen zijn erg hoog, maar als,je iets mindere kwaliteit kan accepteren, kun je inde bakken voor 4 euro toch nog wel wat aardigs vinden.
Als je van vinyl houdt moet je hier geweest zijn. Prachtige nette zaak met een idioot grote collectie. En de koffie was ook nog eens lekker!
Leuke winkel met vriendelijk personeel die bereid staan om je te helpen. Daarnaast is er een grote diversiteit aan platen van nieuw tot oud.
Geweldige platenzaak, alles netjes in bakken. Je krijgt het oude gevoel terug van vroeger maar dan iets meer koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid