facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vinvu Software

Vinvu Software

Info

Bedrijfsondersteuning op het gebied van ICT. Heeft u grote plannen maar moet de IT dit nog ondersteunen? Vinvu verzorgt IT-oplossingen op maat.

Geschiedenis

Bedrijfsondersteuning op het gebied van ICT. Heeft u grote plannen maar moet de IT dit nog ondersteunen? Vinvu verzorgt IT-oplossingen op maat.



"Vinvu Software ontwikkelt software op maat, van webshops tot apps. Geen haken en ogen: jij vraagt, wij ontwikkelen!"
Adres: De Kolk 6, 8255PE Swifterbant
Telefoonnummer: 085 303 7646
Stad: Swifterbant
Route: De Kolk 6
Postcode: 8255PE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurapp Restaurapp 123 meter Restaurapp is een app platform waar bezorg restaurants tegen een vast maand bedrag ee...
Recensies
Tijdje gebruik maakt van Twunq koppeling. Die werkte op een gegeven moment niet meer. En daar kom je dan later achter, waardoor je weer het een en ander moet rechtzetten. Contact opgenomen met support... en nooit een reactie gekregen. Toen de dienst maar opgezegd. Dat was november 2022. Het heeft Vinvu er niet van weerhouden om vandaag, april 2023, toch maar weer te proberen om abonnementsgeld te incasseren.
Vinvu biedt een koppeling aan tussen Bunq en Twinfield en vragen hier €5 per maand voor. Op zich een betaalbare prijs.....als het zou werken. De koppeling stopt om de haverklap met werken en support is niet te bereiken. Op support tickets wordt ook niet gereageerd. Schandalige organisatie.
Vinvu heeft ons enorm geholpen en begeleid tijdens het opzetten van een SEO campagne voor ons bedrijf. Wij raden Vinvu dan ook ten zeerste aan voor iedereen die zoekende is naar een passende online strategie.
Denken goed met je mee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid