facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vintage dagen

Vintage dagen

Info

De Vintage dagen in Wijk bij Duurstede worden vanaf 23 november elk weekend gehouden van 12.00 uur tot 17.00 uur in de Oeverstraat 21.

Geschiedenis

VINTAGE DAGEN IN WIJK BIJ DUURSTEDE
Het mooiste van toen voor leuke prijzen

Vintage is weer helemaal in, én terecht. Want wie wil er nou niet een bijzondere jurk, tas, lamp of sieraad tegen een leuk prijsje? In het pand van de voormalige Galerie De Bekoring in de Oeverstraat organiseren Marijke Kolk en Hélène van der Voorn de komende weken op zaterdag en zondag de Vintage dagen.

Vintagedagen is een platform voor particulieren en ondernemers om mooie, sjieke oude dingen te verkopen op deze ludieke locatie.

Heb je zelf mooie dingen van vroeger (bijvoorbeeld meubels, sieraden, een oude Hermès-tas of een jaren 50 jurkje), dan kun je die in consignatie geven bij Hélène en Marijke. Zij zorgen voor een mooie presentatie en doen de verkoop. 70 procent van de overeengekomen prijs is voor jou, de overige 30 procent voor de organisatoren.

In samenwerking met het Cultureel Rondje willen Marijke en Hélène mensen ook uitnodigen om schilderijen waar ze op uitgekeken zijn in te brengen. Want wat voor de een inmiddels saai kunstwerk is geworden, kan voor de ander een ware ontdekking zijn.

De Vintage dagen in Wijk bij Duurstede worden vanaf 23 november elk weekend gehouden van 12.00 uur tot 17.00 uur in de Oeverstraat 21.

Marijke Kolk en Hélène van der Voorn zijn telefonisch bereikbaar op 06-26494564 of 06-26084545 of per mail: [email protected].

Adres: Oeverstraat 21, 3961 AM Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 06-26494564
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Oeverstraat 21
Postcode: 3961 AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mooi Lampje Mooi Lampje 72 meter Geinig lampje gekocht bij Mooi Lampje. Fijne zaak met fijne mensen en een heel verras...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid