facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vintage and More

Vintage and More

Info

Kringloopwinkel vintage and more is een stichting met als doel arbeidsparticipatie en het hergebruiken van goederen om de afvalstroom te verminderen.



"Kom gauw een kijkje nemen in onze mooi winkel!"
Adres: Bolder 18b, 6582BZ Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 0247610057
Stad: Heumen
Route: Bolder 18b
Postcode: 6582BZ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Vintage and More Groothandel, Inbreng Kringloop Malden, Openingstijden Kringloop Malden, Vintage and More Markelo, Kringloop Vintage & More Zoeterwoude, Kringloopwinkel Heumen, Vintage en More, Kringloop Nijmegen
Recensies
Als starter liggen wij nu op een matras en lattebodem en zijn we op zoek naar 1 of 2 bedden. We komen bij deze kringloop aan en kijken naar de bedden. Vervolgens komt er een medewerker naar ons toe, alle beden zijn verkocht. Pardon?! ja massaal opgekocht door een bedrijf die bedden verhuurd aan arbeidsmigranten. Dus geld verdiennen op 2e hands bedden. Dus mensen die hier geld komen verdienen huren een 2e hands bed? Hier mee drukken ze bepaalde doel groepen zonder enige moeite aan de kant. Als u uw spullen weg doet, weet dan dat dit bedrijf en andere bedrijven grof geld aan u verdiennen. SCHANDE.
Ik heb de DVD hoek ontdekt. Voor een van mijn cliënten die niet kan slapen, schaf ik zo 10 dvdeetjes aan voor 7.50. De cliënt is erg blij. Lampekapjes hadden ze net de goede...... Morgen ga ik zelf weer wat opruimen EN doneren. Deze kringloop is veel gezelliger en overzichtelijker dan de kringloop in Groesbeek, vind ik
Wat een mooie kringloop winkel. Netjes gesorteerd, overzichtelijk en vriendelijk personeel. De moeite om hier een bezoek te brengen
Bij de kassa 5 minuten rond 14.00u. was een mevrouw die af wilde rekenen ze had een hapjespan van “le creuset” voor €12,95 uitgezocht. De reactie van mevrouw achter de kassa, waarschijnlijk nieuw -nog nooit gezien-, reageerde met: weet u wel hoe duur dit soort pannen zijn, nee dat is verkeerd geprijsd die kan ik u niet verkopen dit zijn pannen van over €100,00 als ze nieuw zijn. Ik en anderen, bij de kassa in de buurt aren verbijsterd en konden zeggen wat we wilden ze was onvermurwbaar. De verkoopster mist vast iets in haar opleiding bij de kringloop en is niet van de rechten op de hoogte die gelden bij de verkoop van een artikel.Het is werkelijk een groot schandaal hoe mevrouw behandeld werd! Als deze verkoopster deze opstelling en behandeling blijft handhaven zullen er velen afhaken bij uw kringloop te kopen en hun spullen in te brengen.
Ordelijke zaak waar overzichtelijk de verschillende snuisterijen met zorg staan uitgestald, getest en wel. Personeel is vriendelijk en er lijkt een plezierige werksfeer te heersen wat direct van invloed is op je winkelplezier! Beste kringloop van Nijmegen en omgeving.
Heerlijk rustige, overzichtelijke kringloopwinkel met goede spullen. Helaas deze keer alleen een boek naar mijn smaak. Fijne koffiehoek tussen de boeken ook. Ontspannen sfeer in de winkel en superaardig geholpen door dame achter de kassa/balie. Beslist een plek om vaker te komen!
vriendelijk personeel. vanalles te koop. De prijzen zijn wel wat aan de hoge kant voor meubels. Vaak word een kringloop winkel bezocht door mensen met klein budget. Voor een 1pers/ kinderbed betaal je dan 37,95 , lattenbodem 17,50 en bezorgen 22,50, ; dat is toch best een bedrag voor een bed zonder matras. bed met matras was 175 euro zonder bezorgkosten dus 200 euro incl bezorgen, en was niets bijzonders dat vind ik best prijzig voor een kringloop winkel. en veel andere keus was er niet qua bedden De kleinere spullen zoals keuken /bak spullen waren wel heel voordelig geprijsd. Dus voor meubels ga ik er niet meer heen. Voor andere spullen misschien wel. Voor iemand met een klein budget die op zoek is naar meubels/ inrichting zijn er betere kringloop winkels in de buurt van nijmegen met meer keus en betere prijzen.
Duur voor een kringloop en kindonvriendelijk. Kreeg een grote mond van een personeelslid dat ik mijn kinderen beter in de gaten moest houden omdat ze speelden met een loopfietsje en een rollator. Alsof ze de hele winkel gesloopt hadden, belachelijk!
Middelgrote kringloopwinkel, schoon en ordelijk. Ik heb al een paar keer goede vondsten gedaan, voor een redelijke prijs. Te dure spullen blijven vanzelf liggen. Vriendelijk personeel. Voldoende parkeergelegenheid.
Netjes en mooi en overzichtelijk ingericht. Vrij duur voor een kringloop winkel. Plak er een sticker “vintage” op en je kan er de hoofdprijs voor vragen?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid