facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vinoci

Vinoci

Info

Vinoci is een heerlijke winkel voor de fijnproever met een grote collectie speciaalbieren, wijnen, noten en zuidvruchten.

Geschiedenis

‘Met Vinoci is een droom uitgekomen’ aldus ondernemersechtpaar Gert en Ciska Poffers. Gert heeft als Register Vinoloog ruim 10 jaar ervaring en kan u op zeer gepassioneerde wijze het verhaal achter het wijnetiket vertellen. Ciska toont haar creativiteit in het bereiden van heerlijke vers gebrande noten of het samenstellen van prachtige geschenken. Sinds kort beschikt Vinoci ook over een groot assortiment (lokale) speciaalbieren

Met Vinoci willen wij de passie en enthousiasme voor heerlijk eten en goede wijnen graag delen met andere mensen. Schroom niet om te vragen naar een specifieke toelichting over wijn/spijs combinaties, noten en zuidvruchten of informatie met betrekking tot kerstpakketten, (relatie)geschenken, wijnproeverijen workshops of masterclasses.

Adres: Middenweg 195, 1701 GA Heerhugowaard
Telefoonnummer: 310725347327
Stad: Heerhugowaard
Route: Middenweg 195
Postcode: 1701 GA



op zoek naar gerelateerd: Gall en Gall Heerhugowaard, Slijterij Heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Panesco-NL Panesco-NL 1 km Bij PANESCO zetten we onze tanden in de nieuwste food trends van Europa. Resultaat? E...
Dobla Dobla 2 km Vertaald door Google DOBLA is de beste Origineel DOBLA is the Best
Slimpie Slimpie 3 km De ice Thea peach, sinaasappel en aardbei zijn het lekkerste van allemaal. De prijs l...
Dagwinkel Groen Dagwinkel Groen 4 km iDagwinkel Groen in Heerhugowaard de Noord voor al u boodschappen
Recensies
Tongstrelend. Na te hebben aangegeven wat ik zocht kreeg ik diverse suggesties aangeboden met zeer goed onderbouwde beschrijvingen erbij welke na het openen en proeven van de diverse aankopen duidelijk aanwezig waren.
Top winkel, ik kom hier zeker vaker terug. Personeel zijn echte wijnkenners en geen mensen kaartjes voorlezen.
Goed advies, en geweldige Italiaanse noten mix!!!! Vinoci maakt al jaren onze kado paketten, en de kwaliteit is altijd geweldig. Top bedrijf!!
Ruime sortering wijn en bieren, met daarnaast nog nootjes chocolade en heerlijke worstjes. Leuk voor een kadootje en in allerlei prijsklasse Vriendelijke bediening!
Prachtige wijnhandel, zeer verzorgde winkel. Ruime keuze in wijnen onder € 10. Goede vakkennis.
Mensen met kennis van wat ze verkopen, goeie services
Hele leuke wijnwinkel die tevens vele speciaalbieren en nootjes etc verkopen. We eigenaren zijn heel aardig en behulpzaam met tevens goede kennis van zaken. Wij komen hier graag iets lekkers halen voor onszelf of als cadeau.
Super fijn kadoadvies gekregen. Ik kom graag terug een volgende keer voor goede wijnen, heerlijke bonbons, vers gebakken pinda's, Italiaanse lekkernijen en kadotips, allemaal in 1 zaak bij elkaar!!
Vriendelijke en behulpzame mensen, ik vind de prijzen hier zeer betaalbaar. Ze verkopen heerlijken noten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid