facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vino a Casa

Vino a Casa

Info

Alles voor een geslaagde wijnproeverij...

Adres:
Telefoonnummer: +31638918550
Stad: Gulpen


Recensies
Genoten van een leuke avond met 8 vrienden. Gezellig en duidelijk uitleg!
Deze week een gezellige en leerzame wijnproeverij mogen bijwonen op ons kantoor verzorgd door Harry! Compleet, goed ingevuld en zeker aan te bevelen
Super gezellige wijnproeverij! Doordat het thuis word gehouden creëer je hele huiselijke en gemoedelijke sfeer. Harry verteld vol passie over de wijnen. Een geslaagde avond met heerlijke wijnen en hapjes. Ik zou er zeker nog eens terug gaan.
Afgelopen zaterdag een hele mooie en leuke wijnproeverij gehad in onze kledingzaak, verzorgd door Vino a Casa. Alles was top verzorgd en mooi om te zien met hoeveel passie er wordt verteld over de wijnen. Echte aanrader!
Harry heeft ons met veel enthousiasme kennis laten maken met verschillende soorten wijn. Dit was heel leerzaam, maar daarnaast ook erg gezellig! Hij weet zijn passie voor wijn heel goed op anderen over te brengen. Ik heb genoten!
Harry vertelt met veel passie over zijn grote hobby! Hele leerzame wijnproeverij gehad met veel verschillende soorten wijnen. Een geweldig, gezellig uitje: een echte aanrader!
Een ontzettend leerzame proeverij gehad met een heel ontspannen, huiselijke sfeer. Heerlijke wijnen mogen proeven en een top avond gehad! Kortom: een echte aanrader!!
Een super gezellige avond gehad en genoten van heerlijke wijnen, Harry bedankt! Absoluut een aanrader :
Hartstikke leuke gezellige avond gehad Dankjewel Harry zeker een aanrader
Hartstikke vriendelijke man!! Brengt het leuk en leerzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid