facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vink Stands & Events

Vink Stands & Events

Info

Vink Stands & Events is een internationaal operend (maak)bedrijf met inmiddels 35 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van stands op beurzen en events.

Geschiedenis

Vink Standbouw B.V. is een energiek en dynamisch bedrijf met een heldere visie gericht op het presenteren van bedrijven, instellingen, diensten en producten.

Het fullservice standbouwbedrijf is gevestigd in Schiedam midden in het Rijnmond gebied, centraal en makkelijk bereikbaar. Wij werken met een team van 12 gemotiveerde medewerkers vanuit een modern bedrijfspand en hebben alle disciplines in huis voor het ontwerpen en realiseren van uw project.



"Vink bouwt al meer dan 35 jaar beursstands op alle grote evenementen in Nederland en Europa. Wij zijn een deskundig, ervaren en energiek team met een heldere visie op de presentatie van bedrijven, instellingen, diensten en producten. Door onze doelgerichte en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw stand volledig naar wens wordt gebouwd. Daarbij ontzorgen wij de klant gedurende het hele proces. Wij nemen niet alleen het ontwerp en de bouw voor onze rekening, wij zorgen er ook voor dat het transport van de stand wordt geregeld, evenals de demontage. Wat de doelen van jouw beursdeelname ook zijn, je kunt rekenen op een indrukwekkende, doeltreffende stand die turn-key wordt opgeleverd."
Adres: Coenecoop 395, 2741 PN Waddinxveen
Telefoonnummer: +31882848648
Stad: Waddinxveen
Route: Coenecoop 395
Postcode: 2741 PN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loonbedrijf Van Der Spek Loonbedrijf Van Der Spek 3 km Heel gastvrij ontvangen
IKC De Nieuwe School IKC De Nieuwe School 3 km De Nieuwe School is een nieuwe basisschool in Waddinxveen. De school start in aug 201...
Recensies
Voor Keynius heeft Vink een schitterende en effectieve stand ontworpen en gebouwd op Orgatec 2022. Het fijne van Vink? Ze denken goed mee, begroten realistisch en leveren een succesvolle stand op !
Vind Standbouw was een hele prettige partner voor onze deelname aan de Webwinkel Vakdagen 2023. Ze hebben niet alleen een prachtige stand voor ons gerealiseerd, maar dachten ook mee over het ontwerp en de gehele invulling. Het contact verliep fijn en laagdrempelig en het voelde echt als een gezamenlijk project.
We hebben er inmiddels al een paar mooie samenwerkingen op zitten. Communicatie verloopt soepel, veel ervaring met verschillende evenementen in NL en het stukje ontzorging is ook erg prettig. We raden deze partij dan ook zeker aan voor het realiseren van zowel de kleinere projecten als grote beursstands.
Duidelijke communicatie, ontzorgd worden en uiteindelijk met de mooiste stand op de beurs staan. Dat is zaken doen met Vink!
Vertaald door Google Ik heb in de loop van meerdere jaren een ongelooflijke ervaring gehad met Vink. Het de standontwerpen zijn altijd feilloos uitgevoerd, functioneel en maken optimaal gebruik van de ruimte - zowel qua vorm als qua functie. Ik beveel Vink ten zeerste aan voor hun uitzonderlijke werk! Origineel I had an incredible experience working with Vink over the course of several years. The stand designs have always been flawlessley executed, functional, and maximize the use of space - delivering on both form & function. I highly recommend Vink for their exceptional work!
Vertaald door Google Menno en zijn team waren van begin tot eind fantastisch om mee samen te werken. We begonnen VINK te gebruiken voor een van onze grootste shows van het jaar, dus we waren begrijpelijkerwijs aarzelend, maar het team stelde ons de hele tijd gerust en we konden niet gelukkiger zijn met het eindresultaat. Hun begrip van ons merk en onze behoeften vanaf de allereerste ontmoeting werd onmiddellijk weerspiegeld in het ontwerp, en het VINK-team bleef constant met ons communiceren, gaf ons statusupdates, hield ons op de hoogte van naderende deadlines en hielp ons bij het oplossen van onze interne problemen. standgerelateerde beslissingen. Wat betreft de stand zelf, die was prachtig! De bouwkwaliteit was stevig en het zag er nog steeds als nieuw uit aan het einde van een driedaagse conferentie met meer dan 8.000 deelnemers. We kregen talloze complimenten over de stand, veel mensen vertelden ons dat dit de mooiste stand van het evenement was en vroegen naar de gegevens van onze standbouwer. Wie bij VINK werkt, is echt in goede handen. Origineel Menno and his team were fantastic to work with from start to finish. We started using VINK for one of our biggest shows of the year, so we were understandably hesitant, but the team reassured us throughout, and we couldn’t be happier with the end result. Their understanding of our brand and needs from the very first meeting was reflected immediately in the design, and the VINK team stayed in constant communication with us, giving us status updates, keeping us notified about upcoming deadlines, and helping us solve any of our internal stand-related decisions. In regards to the stand itself, it was beautiful! The build quality was sturdy and it still looked like new at the end of a 3-day, 8,000+ attendee conference. We received countless compliments about the stand, with lots of people telling us that it was the best-looking stand at the event, and asking for our stand builder’s details. Anyone working with VINK is truly in great hands.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid