facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vink Kunststoffen BV

Vink Kunststoffen BV

Info

Vink Kunststoffen is distributeur van kunststof platen, folie, buizen, staven, roosters, fittingen en appendages. Voor meer informatie kijk op www.vinkkunststoffen.nl.



"Méér dan 67 jaar ervaring over het toepassen van kunststof halffabricaten en het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken en leidingsystemen van Europa. We leveren kunststof halffabricaten in tal van kunststofsoorten aan vrijwel alle industriële sectoren met duidelijke accenten op de markten voor de productie van Signs & Graphics, de machinebouw, de chemische industrie, de apparatenbouw, de waterbehandeling en bouwsector.We zijn dé dienstverlener met passie voor kunststoffen en focus op persoonlijke samenwerking."
Adres: Bergvredestraat 7, 6942GK Didam
Telefoonnummer: 0316-298911
Stad: Didam
Route: Bergvredestraat 7
Postcode: 6942GK


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vink Kunststoffen vestigingen, Vink Kunststoffen vacatures, Vink webshop, Vink GVK, Vink kunststoffen belgie, Vink Techniek, Vink VTS, Vink BV
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hollarts Plastic Group Hollarts Plastic Group 385 meter Uitzendkrachten worden bij deze firma uiterst slechts behandeld.
Recensies
Vink is een betrouwbare partner. De prijzen en de voorraden hebben ze goed voor elkaar. Ga zo door.
Altijd correct en vriendelijk geholpen ,en koffie voor de chauffeur
Maatwerk besteld, super snel en correct geleverd!
snelle levering en duidelijk communicatie!
Voor Vink Kunststoffen heeft Mosman3D een Google Virtual Tour Streetview maar dan binnen mogen maken. Ik ben op de locatie in Didam hartelijk ontvangen. De samenwerking met onder andere Jaap, Willem en Leo heb ik als zeer prettig ervaren. Vink Kunststoffen is een prettige klant om mee samen te werken en ik hoop dat er in de toekomst zeker nog meer van deze samenwerkingen plaats gaan vinden.
Goede service!
Vink Kunststoffen B.V. behoort tot de één van de oudste kunststof leveranciers van Nederland. Mede door hun jaren lange intensieve inspanning om kennis en kunde over kunststof te delen zijn ze uitgegroeid tot één van de beste kunststof leveranciers van Nederland. Ook na bijna 60 jaar Vink Kunststoffen is de spirit van de heer M.A. Vink nog altijd aanwezig. *Passion for plastics* is wat dit betreft een terecht gebruikte one-liner van Vink.
Zeer betrouwbare leverancier van kunststof producten. Snelle service voor kwaliteit producten en dat tegen een scherpe prijs. Mooie Achterhoekse onderneming!
Prima leverancier, terzake kundig!
Vertaald door Google We hebben snel geladen, het kantoor is vlakbij deur 3, er is echt geen parkeergelegenheid in de buurt van het bedrijf. Origineel Загрузили быстро , офис около двери 3 , парковки около фирмы толком нету .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid