facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vindjeklant.nl

Info

Vindjeklant helpt ondernemers bij het vinden en binden van klanten. Praktisch, resultaatgericht en persoonlijk. Maak vrijblijvend een afspraak 06-22330531.

Geschiedenis

vindjeklant
Je bent een startende ondernemer en wil je bedrijf professioneel in de markt zetten. Vindjeklant.nl helpt jou bij het zichtbaar maken van je bedrijf in de markt.

bindjeklant
Je bent al een paar jaar ondernemer en wilt je bedrijf commercieel professionaliseren. Bindjeklant is jouw sparringspartner en trainer.

pitchjeklant
De elevatorpitch is een korte presentatie over jou en je bedrijf. Pitchjeklant helpt bij het kort en krachtig verwoorden van je bedrijf in woord en beeld.

vindjeklantspel
Het vindjeklantspel is een praktisch hulpmiddel voor startende ondernemers bij het vinden van nieuwe klanten. Het spel kan ingezet worden door coaches/trainers die startende ondernemers begeleiden.



"Vindjeklant is er voor startende ZZP’ers en voor gevestigde ondernemers en bedrijven.De rode draad is een manier vinden van klanten werven die past bij het bedrijf, de ondernemer en de klanten. Je bedrijf professionaliseren en zichtbaar worden tussen alle concurrentie. Vindjeklant is er voor ondernemers die op zoek zijn naar praktische commerciële tips die je direct kunt toepassen.In de afgelopen jaren heeft Vindjeklant honderden ondernemers en bedrijven geholpen op een praktijkgerichte manier. Door jarenlange ervaring op allerlei vakgebieden ben ik in staat om markt- en resultaatgericht de zaken aan te pakken. Ik ga op de stoel van jouw klant zitten en leer je hoe je klantgericht kunt denken en handelen."
Adres: Prinses Maxima-erf 24, 8071 RV Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 06-22330531
Stad: Nunspeet
Route: Prinses Maxima-erf 24
Postcode: 8071 RV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marketing AB&C Marketing AB&C 572 meter Meer uit uw Marketing halen? Wij ondersteunen u graag. Marketing AB&C staat voor Adv...
SB Consaletancy SB Consaletancy 1 km SB Consaletancy zorgt voor de optimale koers
Nunspeet Personal Training Nunspeet Personal Training 2 km http://www.NSPT-PersonalTraining.com/ Bij Nunspeet Personal Training geven wij fitnes...
Recensies
Als startend ondernemer wilde ik graag gecoacht worden. Ik kwam terecht bij Adinda Keizer van Vind je klant. Een schot in de roos. We hadden meteen een klik. Wat me vooral aanspreekt, is Adinda’s no-nonsense-aanpak. Zij gaat ervan uit dat als je ergens energie in steekt, die er ook weer uitkomt. Daar kan ik me helemaal in vinden. En daarnaast is ze lekker pragmatisch, net als ik. Een halfjaar lang heeft Adinda me met raad en daad terzijde gestaan. Ik heb: - mijn merkwaarden en mijn ideale klant in kaart gebracht - een pitch geschreven - geleerd hoe ik een verkoopgesprek moet voeren - tips gekregen voor het schrijven van een overtuigende offerte Ook kon ik bij Adinda terecht met zaken waar ik als kersverse ondernemer tegenaan liep. Breng je reiskosten wel of niet in rekening? Wat doe je als een klant te laat is met betalen? Fijn dat ik daarover met haar kon sparren. Mede dankzij Adinda’s ondersteuning staat mijn bedrijf nu als een huis. Ik heb al veel leuke klanten mogen helpen. Ik bouw dan ook met veel plezier verder aan Langeveld Communicatie.
Ik heb met Adinda een coachtraject doorlopen vanuit de Startversneller. En wat was dat vruchtbaar voor me. Het heeft gemaakt dat ik nog beter voel waar mijn krachten liggen, hoe ik dit op een manier kenbaar kan maken die bij mij past, waar ik mijn ideale klant kan vinden en welke stappen ik kan zetten om mijn onderneming te laten groeien. Adinda was in dit traject ondersteunend, enthousiast en meedenkend. Hiernaast was ze soms ook kritisch op mijn antwoorden en stelde verdiepende vragen waardoor ik tot inzichten kwam. Ik ben erg blij met het traject wat ik met haar heb doorlopen!
Ik heb Adinda een tijdje als coach gehad tijdens het proces van verhuizing naar een ander winkelpand. Daarbij moesten allerlei keuzes worden gemaakt. Omdat ik zonder enige ervaring het avontuur van winkelier ben begonnen stond ik op een punt dat ik niet meer wist hoe ik precies door moest gaan. Adinda heeft mij fantastisch geholpen het vertrouwen weer te krijgen en precies te weten waar en voor wie ik het doe. Ze is een hele warme persoonlijkheid die zich met ziel en zaligheid op een client stort. Ze kijkt buiten de gebaande paden en zit vol inspirerende ideeën. Haar enthousiasme en tips werken enorm motiverend. Daarnaast heeft ze een heel groot netwerk waardoor ze je met allerlei interessante mensen in contact kan brengen. Ik vond het heerlijk om met haar af te spreken en twee uur lang te sparren over de winkel. Nieuwe dingen te bedenken, maar ook problemen te tackelen. Want ook dat kan ze goed, ze denkt in praktische oplossingen. Ik ben heel blij dat ik haar als coach heb gehad en kan iedereen een traject bij haar aanraden. Als je dit via de Startversneller doet, krijg je ook nog subsidie en hoef je maar een klein deel zelf te betalen.
Na 37 jaar loondienst het roer radicaal omgooien en besluiten om zelfstandig professional ZP'er te worden ... HOE DAN? "Het beste advies: begin met een starterscoach." En dat heb ik gedaan. Een ruime week na mijn laatste werkdag in loondienst kon ik al bij Adinda Keizer terecht, die mij zeer was aanbevolen. Ik stapte in september 2022 een rollercoaster in en besloot mij daarin helemaal te laten meenemen. Ik zou het allemaal gaan beleven, ook - en juist - als ik het eigenlijk een beetje eng zou vinden. Wat een prachtige leerweg is het geworden! Ontzettend fijn als iemand in jou en je plannen gelooft. En je zover brengt dat je er zelf ook in gaat geloven. Door de adviezen van Adinda op te pakken, heb ik geleerd dat ik meer kan dan ik had gedacht. Langzaam maar zeker groeit het vertrouwen dat het me gewoon gaat lukken, dat eigen bedrijf ... Ontzettend bedankt Adinda, voor je niet aflatende enthousiasme, je prikkelende vragen, de uitdagingen die je voorschotelt, de inspiratie die ik bij jou opdeed en, bij dat alles, het gevoel van warme betrokkenheid dat je uitstraalt. Je hebt me in 6 maanden geholpen een prima basis onder mijn onderneming te leggen. Ik ben heel blij dat ik mijn avontuur met jou ben begonnen. Van harte geef ik de aanbeveling die ik kreeg om me door jou te laten coachen, weer door aan andere startende ondernemers!
De sessie met Adinda was heel prettig, zij is heel enthousiast en doortastend. Zij vraagt goed door tot de kern, zodat het plaatje letterlijk en figuurlijk helder is. Heel fijn om een stap verder te zijn.
Als je opzoek bent naar een ondernemerscoach dan moet je Adinda hebben. Ik geloof dat we niet het reguliere stappenplan hebben afgelopen, Adinda beweegt mee met de vraagstukken die je als ondernemer hebt. Ik heb Adinda regelmatig tussendoor gebeld, dus ook buiten de sessies een top-coach. Stiekem ga ik je missen als mijn vraagbaak. We gaan elkaar nog vaak tegenkomen!
Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid