facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vindingrijk Kringloop

Vindingrijk Kringloop

Info

Vindingrijk kringloopwarenhuis

Geschiedenis

Vindingrijk is een groot kringloopwarenhuis met een compleet assortiment aan de Afrikalaan 9A, nabij de Bossche Woonboulevard. Bij Vindingrijk heeft u volop keuze uit meubels, tweedehands merk- en kwaliteitskleding, fietsen, boeken, platen, cd’s, tv’s, huishoudelijke apparaten, enz. U kunt er ook voor diverse onderdelen en seizoenartikelen terecht, zoals tuinmeubelen, schaatsen, carnavalskleding, kerstversiering en cadeauartikelen.
Vindingrijk is onderdeel van Weener XL.



"Vindingrijk is een werk- & ontwikkelbedrijf van Weener XL in de gemeente ‘s-Hertogenbosch.We werken iedere dag met onze 115 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een beter milieu."
Adres: Afrikalaan 9A, 5232 BD 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31736155525
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Afrikalaan 9A
Postcode: 5232 BD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop Den Bosch Orthen, Kringloop Rosmalen Vindingrijk, Kringloop Den Bosch centrum, Leukste Kringloop Den Bosch, Kringloop Den Bosch Gemini, Kringloop Den Bosch hintham, Vindingrijk openingstijden, Afrikalaan 9a Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BIEN BIEN 3 km Prachtige kleding, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, lekkere koffie en geweldig...
Recensies
Vindingrijk vind ik een leuke nette winkel om te shoppen. Prijzen zijn wel heel erg verhoogd de laatste tijd. Ruim assortiment en vaak slaag ik ook wel voor iets leuks. Ik vind het jammer, dat ze een kassamedewerker hebben, die zeer klantonvriendelijk is. Er kan geen lach of een begroeting/gedag van af. Heel kribbig en smijt zo de bon voor je neus. Als ik het goed hoorde heet ze Nada??? Ze staat heel vaak achter de kassa. Wat een zonneschijn is dat, maar niet heus. Zij maakt de winkelervaring niet leuk, ik zou haar lekker in het magazijn laten werken of laten aanvullen, fijn klantcontact is niet aan haar besteed. Er loopt een heel vrolijk meisje met bril bij de kleding, daar kan ze een voorbeeld aan nemen. Qua winkel zou ik het 4 sterren geven, maar door deze kassamedewerker helaas een 2.
Het is niet meer wat het geweest is, als oud medewerker spreek ik uit ervaring, de luxe van de woonboulevard is er vanaf, het is een B locatie geworden. Ik oordeel niet over het personeel, die hebben gewoon een hele slechte werkgever, en de werkdruk is hoog, de prijzen, dat is een ander iets, die zijn net zo duur als in sommige winkels, maar daar is het nieuw, en dat niet alles wat binnenkomt in de winkel verschijnt, is ook te begrijpen, de medewerkers zijn zwaar onderbetaald, en erg bang om hun baantje te verliezen. Curiosa is vaak weinig aanwezig, de boeken, maar vooral de CD's & DVD's daarentegen zijn in zulk enorme mate aanwezig, dat je ze slechts met moeite kunt bekijken, dat is erg jammer, fietsen meestal volop, maar gebruikt, goedkoper bij de fietsenmaker.
Ik zie dat veel mensen negatief zijn. Ik moet zeggen dat ik bij veel kringlopen kom en hier voor het eerst geweest ben. Ik vond het een nette kringloop. Kleding allemaal goed gesorteerd op maat, helaas bij de jurkjes niet het geval. Ik heb het idee dat ze van winkels ook oud seizoens kleding krijgen want er hangen veel dezelfde merken. Toch goed kunnen slagen met gemiddeld 7 euro per item. Ook flinke hoeveelheid bordspellen! Het feit dat het duurdere spullen zijn weegt op tegen het feit dat alles netjes en uitgezocht is. Ik kom er graag nog een keer als ik in de buurt ben.
Prijzen veel te hoog, personeel kan geen lach vanaf op 1 meisje na op de kledingafdeling die was wel behulpzaam. Bedrijfsleider die wel een cursus klantvriendelijk mag volgen. al met al een hele slechte ervaring. Jammer.
Groot kringloop, veel dames kleding ik heb hier veel leuke dingetjes gekocht.
Mijn dochtertje van 3 wilde graag zelf een centje betalen. Bij de kassa werd ze compleet genegeerd. Aangegeven dat ze zelf graag wilde betalen en dat het wel netjes zou zijn als er contact gemaakt zou worden. Vrouw schiet compleet uit haar slof. En haar collega zegt alleen we hebben het gewoon druk. Prima. Maar als iemand iets aangeeft is het niet nodig im zo uit je slof te schieten. Bah wat een naar mens.
Er nette winkel. Makkelijk parkeren, veel keuze. Boekenprijs in mijn optiek te hoog TOV andere kringloopwinkels. Vriendelijk personeel.
Voor niks geweest, geen info op de website en dan een lullig blaadje op het hek dat ze tussen 15:00 en 17:00 uur gesloten zijn. Betere instructies aan je personeel geven die vertelde dat er 'de hele week' spullen gebracht konden worden. Het bezoek hiervoor viel me ook tegen, het is een groot pand maar ze laten amper mensen toe. Daarnaast is de kassa onhandig door de spatschermen met als gevolg dat de enige dame achter de balie veel op en neer moet lopen en het ontzettend lang duurt. Daarnaast zijn de boeken erg duur veelal 3/4 euro per stuk.
Ik vind het te zot voor woorden dat ze voorkeur hebben voor wat ze aannemen. Kapotte dingen snap ik, maar iets wat heel is en nog opgeknapt kan worden door een ander niet.
Ruim opgezette hal, met huisraad kleding, meubels, boeken, cd's, dvd's enz.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid