facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vincenzo Raimondo Racing

Vincenzo Raimondo Racing

Info

Deze pagina is van Vincenzo Raimondo, getalenteerd karter die ervan droomt om Formule 1 coureur te worden.

Geschiedenis

Mijn naam is Enzo, ik ben 9 jaar oud en mijn droom is later Formule 1 coureur te worden. Mijn hobby’s zijn karten, hutten bouwen en chillen.

Ik ben vernoemd naar mijn overgrootvader Vincenzo, met een knipoog naar Enzo Ferrari uit Modena, waar mijn ouders hebben gewoond.

Ik ben driekwart jaar aan het karten. Ik ben begonnen in de ANAC in Nijmegen. Ik heb daar clinics gevolgd. Ik heb nu op verschillende binnen- en buitenbanen gereden. Bekijk mijn albums om te zien wat ik tot nu toe heb gedaan.

Nu mijn volle aandacht bij de Formido Talentscouting bij Kartcentrum Lelystad. Supertof dat ik hier aan mee mag doen. Ervaring opdoen en wat zou het gaaf zijn om die kart te winnen, het brengt me weer dichterbij mijn volgende doel: Lessen volgen bij de Dutch Karting School en dan op weg naar het NK karten 2018!

Adres: Elst, Gelderland, Netherlands
Stad: Elst


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basketballvereniging Unlimited Basketballvereniging Unlimited 319 meter Goede basketbal club
Sporthonk Sporthonk 1 km
HCOB HCOB 2 km Vies kluphuis. Onduidelijk bv hoe laat en en waar de wedstrijd gespeeld gaat worden
Survival Arnhem Survival Arnhem 3 km Zeer leuke en voor ons uitdagende survival run
V.V. Musketiers V.V. Musketiers 25 km Slechte 2e veld heel zwaar te rijden met rolstoel spelers hadden er ook last van! Als...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid