facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vincentius Vereniging Schijndel

Vincentius Vereniging Schijndel

Info

Welkom op de pagina van de Vincentiusvereniging Schijndel.

Geschiedenis

Vincentiusvereniging Schijndel is een vrijwilligersorganisatie.
Wij zorgen voor directe ondersteuning aan inwoners uit Schijndel, die rondom de armoede grens leven. Dit door het verzorgen van voedselhulp en andere noodzakelijk hulp zowel materieel en immaterieel.
Ook organiseren wij paas- en kerstvieringen voor ouderen en zieken en ondersteunen we enkele ontwikkelingsprojecten in het buitenland.

Deze zorg en activiteiten worden mogelijk gemaakt door donaties en door de opbrengst vanuit onze gezellige winkel, 't VinCentje.

U vindt hier altijd wel iets wat van pas komt. Lampen, serviesgoed, woondecoraties, speelgoed, huishoudelijke apparaten, meubilair, kleding en boeken.

Mocht u spullen hebt die u niet meer gebruikt maar die nog zeer bruikbaar zijn bied ze dan aan bij 't VinCentje. Alleen met een goed en mooi gevulde winkel kunnen wij onze producten verkopen en zorgen voor de mensen die dat hard nodig hebben.

De spullen kunnen gebracht worden tijdens de winkelopeningstijden.
Daarnaast op dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 - 11.00 uur.



"Kringloopwinkel 't VinCentje, onderdeel van Vincentiusvereniging Schijndel.De winkel wordt gerund door ongeveer 125 vrijwilligers; de opbrengst van de winkel komt ten goede aan de inwoners van Schijndel/Wijbosch.Spullen kunnen worden gebracht tijdens de openstellingstijden van de winkel en op dins- en donderdag tussen 09.00 en 11.30 uur."
Adres: Europalaan 40, 5481 JG Schijndel
Stad: Schijndel
Route: Europalaan 40
Postcode: 5481 JG



op zoek naar gerelateerd: Kringloop Schijndel, Kringloop Schijndel openingstijden, Voedselbank Schijndel, Het Goed Schijndel, Ambachtstraat 19 Schijndel, Het Goed Schijndel Marktplaats, Vincentius Kringloop, Bijzondere Zorg Schijndel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Zwengel De Zwengel 1 km Gezellige plek voor de jeugd van 6 tot 16 jaar. Disco, knutselen en andere leuke spel...
Recensies
Een vriendelijke kringloopwinkel. Fijne medewerkers. Denken en voelen mee met de mensen op een klantvriendelijke manier. Voor iedereen toegankelijk. Netjes en geordend in de schappen. Je voelt je daar echt op je gemak....
Vriendelijke mensen je kan er leuke dingen vinden en ook super dat spullen die je niet meer nodig hebt daar mag afleveren. En voor het goed doel.
Vincentius schijndel goede kope spulletjes voor mensen die wat minder in de beurs hebben leuke kringloop winkel
Mooie winkel, overzichtelijk en ruim opgezet.
Lleuk om ff rond te snuffelen, dr is altijd wel iets voor n prikkie te koop!
Zéér grote winkel met zéér ruime sortering artikelen. Mooie prijzen.
Prachtig geworden mooie winkel met nog echte kringloop prijzen Zo hoort het
Kringloop zoals kringloop hoort te zijn.... Leuk aanbod, niet TE netjes wel netjes!. Aardige mensen die er werken. Leuke prijsjes! Top ga zo door mensen van deze leuke kringloop met de blauwe poort!
Geweldig initiatief door nog geweldigere vrijwilligers. Schappelijke tot bodemprijzen. Dus voor iedereen betaalbaar en toegankelijk. Puur!! Groetjes Martin
Goede kringloop winkel.Mooie spullen voor weinig geld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid