facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vincent Optiek

Vincent Optiek

Info

Vincent Optiek in Houten. Een kleine, fijne boetiek met de mooiste monturen, gave merch en koffie.

Geschiedenis

Passie is belangrijk, zonder is het leven saai. Ik heb passie voor mooie brillen. Daarom zoek ik de beste monturen van over de hele wereld. Bijzondere monturen met liefde en vakmanschap gemaakt, met een perfecte pasvorm, en een lijnvoering die het mooiste in je gezicht naar voren haalt. Soms sober, soms extravagant, maar altijd met karakter. Brillen waar jij blij van wordt, en ik ook. Kiloknallers van modehuizen of ingewikkelde hekwerken ga je bij mij niet vinden. Daarom ben ik trots op mijn collectie en mijn winkel. Stap maar binnen, dan laat ik je zien wat ik bedoel.

Adres: Plein 9A, 3991DK Houten
Telefoonnummer: 0306360890
Stad: Houten
Route: Plein 9A
Postcode: 3991DK



op zoek naar gerelateerd: Theo brillen Utrecht, Van der Vecht, Nova Markarian, Coblens brillen, 18 karaat gouden bril, Run DMC bril, Jacques Marie Mage Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek van de Vecht Optiek van de Vecht 1 km Beste optiek van Nederland. Deskundig, zeer vriendelijk personeel en zeker 'the place...
Recensies
Heerlijk relaxte zaak met top mensen die echt aandacht en tijd nemen om de juiste bril voor je uit te zoeken. Zeer geslaagd een zonnebril gevonden en ik kom hier zeker nog eens terug. Niet de goedkoopste, wel de meest bijzondere en beste brillen.
Mijn bril uitzoeken was een feestje! Hele fijne, persoonlijke benadering. Er wordt goed geluisterd, ze denken met je mee en nemen alle tijd voor je. Ik had al vele goede recenties zien staan, dus mijn verwachting was hoog, maar ze hebben het zeker overtroffen!
Al meerdere brillen hier gekocht. Vorige week een tweede zonnebril gekocht en ben hierin goed geadviseerd door de medewerkers. Ze luisteren goed naar de wensen en kijken naar de mogelijkheden. Tevens kun je altijd binnen lopen om je bril recht te laten zetten of te laten controleren.
Mooie winkel, een goed onderscheidend assortiment zonnebrillen ten opzichte van anders opticiens. Personeel zeer deskundig en vriendelijk. Zeker een aanrader om eens langs te gaan!
Bij deze professionals mijn DITA bril laten aanmeten. Altijd hele goede service, hoe vaak ik ook langskom voor een opknapbeurt van mijn bril..En lekkere koffie niet te vergeten!
Geweldige opticien, oog voor de klant. Zoeken voor jou het mooiste montuur uit, wat bij jouw persoonlijkheid past. Daarna een cadeautje om uit te pakken. De service uitstekend!!
Uitzonderlijke klasse !! Goede service en deskundig advies. Ben al 20 jaar brildragend, maar nog nooit zo tevreden geweest.
Hét adres voor zeer deskundig en oprecht optiekadvies. Met een prachtige zonne-brillen collectie van de fijnere merken. Alle medewerkers geven je de volledige aandacht en hebben ‘oog’ voor detail. Sales en aftersales is exelent. Vincent Optiek is een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid