facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villadelux

Villadelux

Info

Villadelux

Geschiedenis

Villadelux

Adres: Swalmerstraat 61, 6041 CW Roermond
Telefoonnummer: 0475 33 99 22
Stad: Roermond
Route: Swalmerstraat 61
Postcode: 6041 CW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cornelishof Cornelishof 4 km De accommodatie lag op een mooie plek. Ideaal voor kinderen. Die konden zich buiten g...
Vakantieboerderij de Middelhof en Cornelishof Vakantieboerderij de Middelhof en Cornelisho... 5 km Mooie woning voor een groep, geen luxe, maar alles wat je nodig hebt en een hele leuk...
Recensies
Heel leuk hotel vlakbij het centrum van Roermond. Heel aagenaam onthaal door Richard die ons direct alle praktische zaken uitlegde. Hij zorgde ook voor het ontbijt in een gezellige kamer. Alles was er voorzien, meer dan genoeg varieteit en kwaliteit. Het hotel ligt perfect tussen het Outlet centrum en het stadscentrum. Door de oude architectuur heel ruime kamers met hoog plafond. Goede bedden. Ook in de driepersoonskamer een tafel met vier comfortabele fautieulstoelen. Waterkoker voorzien alsook koppen met thee alsook Amaretto koffie. In de badkamer alles netjes voorzien, meer dan genoeg handdoeken en welriekende tubjes doechegel en zeepjes. Ook een ruime gratis parking en goed werkende gratis wifi. Aanrader is tevens het Japanse restaurant Izumi in de buurt. Wij komen zeker terug.
Erg lekker geslapen helaas was de douche een klein minpuntje hier is wel wat om te verbeteren. Verder als je er niet op rekent is het vreemd om niemand te spreken bij je aankomst. Ben vriendelijk geholpen via de telefoon. Ontbijt geen idee was vroeg weg en heb er niet van kunnen genieten. Kwam ligging prima locatie dichtbij het oude centrum dit is erg leuk en vooral gezellig. Helaas is er geen bar of iets dergelijks in het hotel dit zal je dus buiten de deur moeten zoeken.
Het hotel is op goede loopafstand van zowel de outlet als het centrum gelegen. Parkeerplaats achter het hotel is zeer ruim. Het self service inchecken heb ik als zeer makkelijk en aangenaam ervaren. Kamer is eenvoudig, maar ruim. Ontbijt was prima. Speciale complimenten voor de hotelmanager Richard, die ons een zeer welkomgevoel heeft gegeven!
De locatie..... Tja wat zullen we erover zeggen het was eigenlijk een grote tegenvaller... En dat hebben we ook netjes willen duidelijk maken maar meneer kon maar een ding erop zeggen... Ja het zijn altijd die Belgen die wat te klagen hebben... Laat ik nu al bijna 20 jaar in Nederland wonen en we met een auto daar zijn met een Belgisch kenteken... Nou meneer, we zijn best snel tevreden maar als het lijkt alsof het sneeuwt op de kamer en het gewoon vies en vuil is dan mogen we daar toch wel wat van zeggen zeker ! De gordijnen waren nog te vies om vast te pakken. Het ontbijt was echt niet goed. Er kon nog geen croissantje vanaf. Laten we het zo zeggen het ontbijt van de Mc Donalds is van luxere kwaliteit. Nee, hier kan wel een opknapbeurt gebeuren en als je dan 155 euro betaald, dan mag je toch wel iets van kwaliteit en schone kamers verwachten. Of minimaal fatsoenlijk poetsen was al beter geweest. Helaas was de houding van de beste man dusdanig dat het hem geen moer uitmaakte en hij eerder plichtmatig vroeg hoe het was. Jammer een gemiste kans want we hadden het op prijs gesteld als hij de moeite had genomen ons even serieus aan te horen en even te komen kijken. Punten van kritiek kan hij echt niet verdragen dat is wel gebleken. best zielig eigenlijk als je het ons vraagt. Laat je niet verleiden door de foto's op de site die wijken echt af van wat we daar aantroffen... we hebben zelf foto's gemaakt om te kunnen laten zien wat we aantroffen. Gelukkig redelijk geslapen maar verder ... absoluut negatief helaas. We hebben ons verder in Roermond goed geamuseerd maar de locatie is geen voldoende waard dus helaas niets positiefs, nou een klein ding , je kunt je auto er parkeren aan het gebouw. Maar daar hadden we graag voor betaald als de rest goed was geweest
Heel goed gelegen op wandelafstand van het centrum en de outlet. Gemakkelijk inchecken met per mail toegestuurde code. Zeer vriendelijke ontvangst s morgens door Richard. Wel zou het beter zijn het ontbijt buffet wat uit te breiden met koffiekoeken en pistolets ipv toastbrood en malse bollen. Toch zeer tevreden door de vriendelijkheid.
Sanitair heeft mankementen. Douche putje loopt niet door.Douche kraan moeilijk instelbaar te heet....te koud eigenaar wist dat....nog steeds niets aan gedaan. Plafond plaat half uit plafond. Redelijk goed ontbijt, wel kleine bedompte ruimte om te ontbijten
Bijzonder tevreden over dit hotel. Zeker een aanrader: ruime kamers, heel vriendelijk personeel, rustige en aangename omgeving, alles bereikbaar op wandelafstand. Het beviel ons enorm!
Geen aanrader. Kamer was goed. Ontbijt karig en te weinig zitplaatsen. Zitjes op de parkeerplaats. Ray en Richard erg aardig. Niet voor herhaling vatbaar.
Leuk hotel in het centrum van Roermond en erg vriendelijk personeel.
Een prachtig nostalgisch hotel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid