facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Wambacherbos

Villa Wambacherbos
Adres: Kaldenkerkerweg 201, 5932DB Tegelen
Telefoonnummer: 774753562
Stad: Tegelen
Route: Kaldenkerkerweg 201
Postcode: 5932DB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bilderberg Château Holtmühle Bilderberg Château Holtmühle 2 km Chique kamers en suites in een elegant kasteelhotel met binnenzwembad, bar en Frans r...
Recensies
Niet voor herhaling! Kamers niet goed schoon, badkamers te klein en niet goed schoon, doucheruimte boven de wc. Afrikaanse kamer is totaal niet wat je ervan kan verwachten aangezien ze zelf deze als zodanig thema kamer noemen schimmel zit in plafonaire en hoogpolig tapijt verouderd ,verkleurd en vies ,zou geen huisdieren toelaten zoals op de site staat vermeld. Gestoffeerde bed hoofdwand wat nog onder de zwarte haren zat. Hygiëne kan echt vele malen beter
Leuke bed en breakfast, niet luxueus maar verrassend. Goede ontvangst, thema kamers en veel kunst van in het huis. Privé zoals keuken van de eigenaars lopen naar de gasten in elkaar over. Het lijkt meer op logeren dan in www.hotel verblijven.
Aardige gastheer en gastvrouw, schone en comfortabele kamers, en huis met foto's en kunst stukken van wereldreizen, grote tuin, zwembad, en terras. Ontbijt was lekker en gezellig. Mooie omgeving buiten de stad. Wij waren iets in de kamer vergeten en zij hebben de moeite gedaan om te regelen dat wij het konden op een zaterdag komen ophalen op de terugweg van onze reis. Goede kwaliteit voor de geld!
Een zeer mooie locatie voor een B en B .Zeer mooie kamers en je word er heel fijn onthaald. Op de gang staat een koffie zet apparaat en een waterkoker om zelf wat klaar te maken zit bij de prijs in. Elke kamer heeft een douche en wc op de kamer. Elke kamer heeft een andere kleur. En het ontbijt is heel uitgebreid en dus uitstekend. Dus ga kijken.
Stijlvol ingericht en een mooie tuin. Lieve gastheer en gastvrouw, gemakkelijk in de omgang en erg geïnteresseerd in jou als gast. Het enige is dat 's avonds de grote tuin wat slecht verlicht is en ik vind 9 euro pp voor een ontbijt aan de dure kant. Voor de rest echt top, we hebben het heel erg naar ons zin gehad!
De bereikbaarheid en service laat te wensen over. Twee weken voorafgaand aan de overnachting hadden wij een kamer gereserveerd via bedandbreakfast.nl. Volgens de website was een kamer voor twee personen, waar je evt ook met 4 personen terecht kunt, beschikbaar. Diverse telefoontjes en mailtjes werden niet beantwoord. Pas een dag van te voren werden wij gemaild met de melding dat er geen ruimte was. Ook de telefoon en voicemail n.a.v. dit bericht bleef onbeantwoord. Als je geen bevestiging hebt ontvangen, ga er dan niet van uit dat je er terecht kunt. Misschien dat de kamer alsnog aan 4 personen is verhuurd:- in ieder geval slecht service!
Top locatie heeft mijn schat gevonden. Idyllische omgeving. Mooi huis. Hele aardige gastvrouw en gastheer.je voelt je welkom en echt thuis. Top top.we gaan vast nog een terug.
Prijs kwaliteit verhouding is prima mooie omgeving en tuin,bijna op de grens met DuitslandKamers: 4/5
Heerlijk geslapen in prima kamers en een geweldig ontbijt. Maar ga hier vooral NIET heen. Anders is het dalijk bezet als wij weer willen.
Prima B&B. Mooie villa met grote tuin waar je lekker kan relaxen. Annette en Oscar zijn aardige gastvrouw/heer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid