facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa vlindertuin

Villa vlindertuin

Info

Gastouder in Venhuizen

Adres: leeuwerik 13, 1606cd Venhuizen
Telefoonnummer: 0684016381
Stad: Venhuizen
Route: leeuwerik 13
Postcode: 1606cd



op zoek naar gerelateerd: kinderopvang organisatie meppel, kinderopvangorganisaties amsterdam, peuterspeelzaal meppel oosterboer, kinderopvang nederland, plus kinderopvang de bron, kinderopvang weekend amsterdam, medisch kinderdagverblijf meppel, peuterspeelzaal plus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouder Heidi Gastouder Heidi 250 meter Hallo, Ik pedagogisch medewerker werk als gastouder bij mij thuis met kinderen tussen...
Smallsteps de Poppenpaal Smallsteps de Poppenpaal 709 meter professionele kinderopvang in Venhuizen
Smallsteps Smallsteps 714 meter "Kom je kijken bij ons gezellige kinderdagverblijf de Poppenpaal in Venhuizen? W...
Recensies
Vorig weekend hier doorgebracht met mijn familie. Echt een top accomodatie en locatie! Accomodatie van alle gemakken voorzien; schoon, luxe en erg sfeervol gestyled. Vriendelijk ontvangst en prettige afsluiting. Voor herhaling vatbaar!
Afgelopen weekend met 18 volwassenen verbleven in deze prachtige accommodatie. Alles is perfect zoals de ruimte, bedden, kelderbar, zitgedeeltes en jacuzzi. Iedereen uit onze groep was zeer enthousiast over dit verblijf en wij raden het dan ook iedereen aan om hier te verblijven zoals gezinnen, families of vriendengroepen. Daarnaast ook vriendelijke eigenaren en goed en snel contact.
Geweldig weekend gehad met onze familie! Alles is nieuw, schoon en netjes en goede tips gekregen om te doen in de buurt. Het huis is opgedeeld in meerdere kamers met eigen keuken/badkamer die allemaal ruim zijn. Er is een leuke bar, grote bbq tafel, een prachtige wellness ruimte en buiten een grote jacuzzi. Ook is er veel te doen voor de kids, zoals groot voetbal/volleybal veld, grote trampoline, speeltoestel, speelgoed, skelters e.d. Kortom top accommodatie en werkelijk waar overal aan gedacht!
We hebben echt een heerlijk verblijf gehad in de villa. Erg mooie smaakvolle inrichting, zoveel mooie details. Er was voldoende ruimte om samen te zijn maar ook als je je even terug wilde trekken. We hebben de lange tafels in de tuinkamer en buiten volop gebuikt om samen te eten. De sauna,'s en de jacuzzi waren ook favoriet. In de omgeving zijn ook volop mogelijkheden om er op uit te gaan.
Een parel van een accommodatie! Zelden hebben we met zo'n grote groep zo veel comfort mogen ervaren. De gemeenschappelijke serre en het bruincafé waren goed gescheiden van de overige accommodaties, waardoor er voor iedereen ruimte was om zich terug te kunnen trekken en/of de gezelligheid op te zoeken. Het uitzicht op de landerijen vanuit de sauna was prachtig. De wellness was van alle gemakken voorzien en de bedden sliepen heerlijk. Een aanrader!
Wat een heerlijk lang weekend gehad met vrienden en kleine kids bij Villa Fridhem. Het is in werkelijkheid nog mooier dan op de foto’s: iedereen een eigen huis, heerlijke wellness en onze kleine kinderen hebben zich geen moment verveeld. Je ziet dat Yvonne veel aandacht heeft besteedt aan de inrichting en de kroeg in de kelder is helemaal top. Airco in de kamers met dit warme weer was ook super.
Met familie het kerstweekend doorgebracht in Villa Fridhem en genoten van alle comfort en gemak. De verschillende woongedeeltes in het grote huis geeft veel privacy en zijn zichtbaar ingericht met aandacht en smaak. Daarbij hebben wij genoten van de wellness en de gezamenlijke ruimte voor het avondeten en borrelen. Bedankt voor de gastvrijheid en hartelijke ontvangst. Familie Brinkman
Met onze familie hebben we een prachtig familieweekend gehad en dat niet alleen door het prachtige weer. De locatie heeft alle faciliteiten om het mogelijk te maken. Sfeervol ingerichte appartementen en studio, heerlijke bedden, goed uitgeruste keukens en een heerlijke serre om in te eten met elkaar. Ook de sauna, stoomcabine en bubbelbad zijn een heerlijke aanvulling om echt even weg te zijn. Enkhuizen op korte afstand is ook leuk om heen te gaan. Wij hebben genoten. Dank Yvonne en Robèrt, jullie hebben iets moois neergezet
Fantastische fraaie en complete accommodatie. Met groep vrienden 30-35 jaar uitstekend vermaakt en niets tekort gekomen. De accommodatie bestaat feitelijk uit meerdere complete huizen onder 1 dak en 1 groot gezamenlijk terrein. Ideaal voor balans tussen rust/privacy en gezamenlijke gezelligheid. Keukens geheel compleet met koelkast/oven/afwasmachine en slaapkamers voorzien van airco. De wellness met sauna en stoombad en jacuzzi waren uitstekend voor elkaar. Op het bijbehorende strak gemaaide grasveldje konden we een balletje trappen en hebben we nog een volleybalwedstrijd gespeeld met dank aan een aanwezig optuigbaar volleybalnet. De barbecue is ingebouwd in een lange sta/hogezit-tafel en de vleesbereiding hierop ging als een tierelier. Het mooie is dat je met bijna 20 personen om de barbecuetafel heen kunt staan of zitten op een barkruk en tegelijk kunt barbecueën en eten. Verder waren er buiten, in de serre en in de kelderkroeg en zelf in één van de grootste woonkamers meer dan genoeg plekken om met de hele groep te socializen. Super!
Wij hebben met onze familie van 10 volwassenen en 9 kinderen genoten van een weekend bij Villa Fridhem. De kamers zijn allemaal heel mooi ingericht, aan alles is gedacht. Ook van de tuin / terras hebben we veel gebruik van gemaakt. De bbq tafel is ideaal. Wij hebben vlees besteld bij een slager, getipt door de eigenaars. Aanrader! Helaas zit ons weekendje er al weer op, gelukkig hebben we alweer voor volgend jaar geboekt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid