facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Vennendal

Villa Vennendal

Info

In de bossen van de prachtige Veluwe, op een steenworp afstand van de A28 en het NS station van Nunspeet, ligt het sfeervolle landgoedhotel Villa Vennendal.

Geschiedenis

In de bossen van de prachtige Veluwe, op een steenworp afstand van de A28 en het NS station van Nunspeet, ligt het sfeervolle landgoedhotel Villa Vennendal.

Het hotel met eigen landgoed heeft 75 charmant ingerichte kamers, een sfeervol restaurant, een wintertuin, een tropisch binnenbad met sauna, een tennisbaan en een huisbar met open haard. Een enthousiast team met oprechte interesse in de gast zet met plezier net dat stapje extra en maakt het onderscheid.

Villa Vennendal is een origineel hotel, midden in het bos, waar je de geschiedenis nog proeft. Het hotel is sfeervol, charmant, huiselijk, kleinschalig, authentiek, gastvrij en... midden in het groen! De ligging midden in het bos op de Veluwe maakt dat de natuur een hoofdrol speelt. Want natuur geeft rust, laat u beleven en inspireert! Hier voelt u zich thuis. Waar u appeltaart en verse koffie ruikt bij aankomst, waar de open haard brandt. Waar in de zomer de tafel naar buiten wordt gesleept, naar dat fijne plekje onder de bomen bij de vennen. Een locatie waar het ‘s nachts nog echt stil is, waar u rust vindt en ruimte.

Adres: Vennenpad 5, 8072 PX Nunspeet (gemeente)
Stad: Nunspeet
Route: Vennenpad 5
Postcode: 8072 PX



op zoek naar gerelateerd: villa vennendal restaurant, villa vennendal zoover, villa vennendal menu, villa vennendal charme kamer, villa vennendal landgoedhotel nunspeet nederland, villa vennendal trouwen, villa vennendal foto's, villa vennendal kerst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bungalowpark Hoogwolde Bungalowpark Hoogwolde 170 meter Ons gehuurde huisje stond op een ruime kavel. Kleinkinderen konden heerlijk op eigen ...
Antree Antree 2 km Op antree.nl boek je de leukste hotelarrangementen in hotels door heel Nederland. Met...
Recensies
Wat een prachtig hotel! Echt een hotel waar je je direct thuisvoelt. Het voelt er huiselijk door de sfeervolle klassieke aankleding. Veel mooie houtsierdetails, brocante stijl. Ook de indeling geeft veel fijne plekjes waar je direct wilt neerstrijken naast een haard in behaaglijke feautuils of in een kleine bibliotheek waar je je waant in oudere tijden. De kamer op de benedenverdieping waar we zaten was fijn, sfeervol en ruim ingedeeld. We hebben er goed geslapen, prima bedden. Een klein puntje was wel de gehorigheid op de gang, maar dat was tijdens de nachtelijke uren geen punt en blijft als er geen halletje of tussendeur voor je kamerdeur zit in elke hotel een dingetje. Al met al komen we zeker terug!!
Een nachtje met mijn dochter overnacht in de romantische kamer. In de veronderstelling dat we in een 4 sterren hotel terecht zouden komen met sauna en zwembad, had ik echt hogere verwachtingen. Tip voor de eigenaar of het management. Beter underpromise and overdeliver in plaats van visa versa wat nu het geval is. Alles is gedateerd, wij sliepen naast het spoor, gehorige kamers, er was een bruiloft waarvan we helaas in onze kamer van konden meegenieten. Het eten in het restaurant was goed, alleen de bediening erg traag. Heel jammer voor zo’n prachtig hotel van de buitenkant op zo’n prachtige locatie.
Wat een authentiek hotel met een fantastische sfeer. De kamer waarin we lagen is wel wat aan verbetering toe. De badkamer is een pijpelaatje met een warme en krachtige douche maar de ramen tochten en er was geen verwarming in de badkamer. Dat had ook niet gepast. Het bed was prima maar met 2 meter lang net iets te kort. En de muren waren wel wat dun, of de buurvrouw gewoon luidruchtig in haar monoloog. Dit alles werd ruimschoots gecompenseerd door de warme sfeer en de bediening. Lekker eten ook in het restaurant, bomvol ook. En bij het ontbijt was de glutenvrije optie ook meer dan voldoende. We komen zeker terug.
Fijn hotel op een mooie locatie. Service bij de incheckbalie is heel goed. 's Avonds in de bar merk je dat het restaurantpersoneel tijdens het opruimen de bar erbij moet draaien. Het duurt soms even voordat je je bestelling kunt doorgeven of dat je bestelling gebracht wordt. Heel netjes was het dat je de dag voor aankomst gebeld wordt of je van plan bent mee te eten in het restaurant. Kamers waren verder prima, de badkamers zijn ietwat gedateerd en zouden beter schoongemaakt moeten worden. Sfeer in het hotel is aangenaam. We hebben een goed verblijf gehad.
Een gastvrij ontspannen verblijf gehad in Villa Vennendal. De sfeer was huiselijk en het eten was heerlijk. Je kunt hier als alleenstaande goed verblijven. Fijn dat er niet te veel eenpersoons-toeslag wordt berekend, zoals in sommige andere hotels. Ik voelde me er welkom! De kamer was ruim genoeg. Het enige nadeel van de kamer vond ik, dat er het lichtknopje van de badkamer bij de kamerdeur zat.
Het hotel heeft een mooie landelijke ligging en uitstraling. Een open lobby met rendier vanwege kerst en een rode trap geven een warme indruk. De kamers zijn netjes maar wel verouderd, Het landelijke karakter wordt doorgetrokken door bijvoorbeeld de rode stoel die in de kamer staat. De bedden lagen goed. Het ontbreken van een waterkoker vond ik wel een minpunt. Ook de plastic bekers op de kamer niet duurzaam en toch echt niet meer van deze tijd. Het wellness gedeelte met sauna en zwembad heb ik ook bezocht. Alhoewel er op de deur ‘tropisch’ stond aangegeven was het water erg koud, maar dat kan liggen aan de hoge energieprijzen, het lokte mij niet om er een baantje in te zwemmen. De sauna was klein maar zag er netjes uit. De volgende ochtend aan het ontbijt wat ik helaas geen feestje vond. Het deed mij denken aan het ontbijt van thuis. Er was brood met kleine croissantjes, maar verder erg karig, zo was er geen roerei of spek, ook was er geen vers fruit voor bij de yoghurt zelfs geen gedroogd fruit, wel kon je een appel van een schaal pakken. Er was ook geen chocolademelk of karnemelk. Alleen melk en er stond iets van quice/ei taartjes, en een gekookt ei kon je pakken. Al met al viel het ontbijt mij echt tegen. De prijs ten opzichte van wat je ervoor terug krijgt vond ik te hoog. Ik zou hier dan ook niet weer boeken.
Kerstdagen hier vertoeft heerlijk eten super locatie en de service is geweldig vooral in de eetkamer waar zeer jong personeel het geweldig zijn best doet om aan alle wensen te voldoenKamers: 3/5
Overnachting was prima. Niet meer dan dat. Hotel en kamers gedateerd, thee op de kamer niet meer dan 2 zakjes gewone thee. Vlak bij het spoor, voordeel als je met de trein komt, het station is vlakbij.
Prachtige locatie! Schone, nette kamers en vooral rust, heel erg fijn!Kamers: 5/5
We komen hier nu al jaren. Fijn hotel, prachtig gelegen en direct aan de wandel-en fietsroute. Meestal boeken we een weekend en huren we er fietsen bij. Zo ook dit weekend. Weer een fijn verblijf gehad. Het personeel is vriendelijk, de kamers zijn schoon en het ontbijt is goed qua aanbod. Bij mooi weer kun je buiten op het terras ontbijten. Wel een paar kleine puntjes deze keer; er was een trouwerij op de eerste dag. Het feest duurde tot ruim 12 uur in de nacht. Het hotel is nogal gehorig en na een aantal uur werd de keiharde muziek wel erg vervelend. Het was wel netjes geweest als we bij het inchecken door de receptie op de hoogte waren gebracht. Verder hadden we de romantische kamer, wat volgens mij een van de luxere kamers in het hotel is. Maar alsnog is de kamer vrij klein en gedateerd ingericht. Het terrasje voor de kamer is leuk, maar het zitje is zeer oncomfortabel en je hebt er geen privacy, aangezien het terras doorloopt langs de andere kamers en mensen dit vaak als snelle looproute gebruiken om naar de receptie te gaan. Maar verder was alles prima en we komen graag weer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Villa Vennendal met het openbaar vervoer


Nunspeet 170 meter
Intercity
Snelbus i.p.v. trein
Sprinter
Nunspeet, Station 230 meter
111
112
301
658
Nunspeet, Station 240 meter
112
658

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid