facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa van Alles

Villa van Alles

Info

Ondernemen in Rhoon. Villa van Alles is een samenwerkingsverband van kleine ondernemers en ZZP-ers in één pand aan Dorpsdijk 40A te Rhoon.

Geschiedenis

Villa van Alles is een uniek initiatief waarbij ruim 20 kleine ondernemers en ZZP-ers met elkaar een pand én hun kennis delen. De ondernemers zijn werkzaam op het gebied van creatie, gezondheid en zakelijke dienstverlening.

Villa van Alles biedt door haar lagere huur ondernemers de kans te starten in een locale, inspirerende en veilige omgeving. Kleine onderhoudswerkzaamheden aan het pand en de tuin, alsmede schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten voeren de ondernemers zelf uit.

De afgelopen jaren bleek de Villa voor velen ondernemers een springplank te zijn. Zij vervolgden hun weg op een grotere locatie in Albrandswaard.

Adres: Dorpsdijk 40A, 3161 KG Rhoon
Stad: Rhoon
Route: Dorpsdijk 40A
Postcode: 3161 KG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Mens Centraal Stichting Mens Centraal 4 km De stichting zet projecten op om ouderen te ondersteunen en hun zelfredzaamheid te ve...
Recensies
Vertaald door Google Voor Origineel Prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid