facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Uk

Villa Uk

Info

www.villa-uk.nl

Geschiedenis

We zien je graag in onze winkel in Lisse

voorwaarden Koopje van Dag:
- dezelfde dag ophalen of verzenden, tenzij anders afgesproken
- het koopje is van jou als je duidelijk alleen op facebook (dus niet via een mail) zegt dat je het koopje wilt hebben. Dus als je bijvoorbeeld vraagt of het maatje ruim valt dan is het nog niet automatisch voor jou.
- als je niet in de gelegenheid bent of niet in de buurt woont om het koopje te halen dan kunnen wij het ook voor je opsturen. De verzendkosten worden vooraf door ons bepaald.

Adres: Heereweg 178, 2161BP Lisse
Telefoonnummer: 06-53683826
ln.ku-alliv@ofni
Stad: Lisse
Route: Heereweg 178
Postcode: 2161BP



op zoek naar gerelateerd: kortingscode villa uk, villa uk sale, villa uk koeka, kortingsbon villa uk, villa uk lisse openingstijden, villa uk little dutch, villa uk koeka sale, villa uk retour
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soul Balance Soul Balance 121 meter Praktijk voor healing en balans
Zorg Voor Autisme Zorg Voor Autisme 191 meter Autismespecialist
Jan Splinter Goalkeeper World Jan Splinter Goalkeeper World 218 meter www.goalkeeperworld.nl Op insta @goalkeeperworld
Timmerbedrijf D. Hoogkamer Timmerbedrijf D. Hoogkamer 419 meter Voor informatie over Timmerbedrijf D. Hoogkamer kunt u terecht op onze website. Hier ...
Brasserie de Buren Lisse Brasserie de Buren Lisse 429 meter Slechtste friet van Lisse. Zelfs de chinees heeft smaakvollere friet. Verder zijn de ...
Afslankstudio InvitedbyMariska Afslankstudio InvitedbyMariska 435 meter PowerSlim afslankstudio InvitedbyMariska in Lisse. Jouw persoonlijke coach Mariska he...
Pssound Pssound 604 meter Dj,s, Drive in shows, techniek artiesten, geluid en licht. kortom alles voor de artie...
Bastiaans Meubelgarage Bastiaans Meubelgarage 685 meter Klein timmerwerk,interieur,meubels tuinhuizen en veranda’s
Keukenhof, Holland Keukenhof, Holland 790 meter Echt een prachtig park: zoveel kleur, je raakt gewoon niet uitgekeken. Online tickets...
Outletlisse.nl Outletlisse.nl 924 meter Het verkoopadres voor goed betaalbaar gebruikt kantoormeubilair
Kik Sloopwerken Kik Sloopwerken 936 meter Kik Sloopwerken is gespecialiseerd in het boren, zagen en hakken van beton.
Marcel van den Bos - Fotografie Marcel van den Bos - Fotografie 992 meter Erg tevreden met de foto's van Marcel. Marcel heeft tot 4 uur 's middags foto's gemaa...
van der linden consultancy van der linden consultancy 1 km Vriendelijk, professioneel en vakkundig!
Privestal.nl Privestal.nl 1 km Pensionstal, training, opfok
Ontwerpstudio Angela's Tuinen Ontwerpstudio Angela's Tuinen 2 km Ontwerpstudio Angela's Tuinen Voor buitenruimte met karakter!
Fotokamer Fotokamer 2 km Natuurlijke en spontane portretfoto's, Exclusieve bruidsreportages, Pakkende beelden ...
Schoenspecialist Ter Gouw Schoenspecialist Ter Gouw 121 km Goede schoenwinkel!! Vakkundig advies! Prima service!! Ga er graag naar terug!!
Recensies
Top. Ik had een bestelling gedaan maar de producenten die ik bestelde waren niet meer leverbaar. Heel mooi alternatief aangeboden gekregen en ik betaalde ondanks dat het een meer prijs was niet voor de extra kosten. Wordt echt met je meegedacht. Heel prettig contact via de mail. Al vaker besteld en dit zal ik ook blijven doen. Helaas woon ik te verweg om een bezoekje aan de winkel te brengen. Maar online een heel ruim assortiment.
Leuke winkel! Ik kom er altijd voor kraamcadeautjes : Ze hebben van alles voor baby's.
Hele goede webshop met een service die je eigenlijk nergens anders nog ziet. Snelle levering, snelle reactie, en als er een vraag of probleem is wordt dit heel netjes opgelost. Wilma weet wat service verlenen is. Kortom: villa uk is een echte aanrader!
Super leuke winkel! Ze zijn pas verhuisd naar een grotere winkel, erg mooi geworden! Prachtig assortiment met de mooiste baby en kinderspullen. Ook bestellen via de webshop gaat altijd super.
Super service! Het product wat ik had besteld was helaas niet meer leverbaar. Ze kwamen met een heel goed alternatief. Snelle levering en mooie producten. Zal hier zeker vaker bestellen.
Prettige webshop, duidelijk en overzichtelijk. Bij het niet kunnen vinden van het gezochte product, erg vriendelijk en snel per email te woord gestaan en een gepaste oplossing gevonden.
Leuke kleding, netjes ingepakt en supersnelle levering! Gisteren besteld, vandaag al bezorgd en dat in zo'n drukke tijd..!
Gezellige en mooie winkel, met veel keus! Goede en fijne service ook!
Bijzonder slechte service.
Bijzonder slechte service en op een ontstellende wijze te woord gestaan door Mw. W. Hobo, de eigenaresse van de zaak. Dit is de eerste review die ik ooit in mijn leven plaats, maar een confrontatie met deze schandalige wijze van bedrijfsvoering waarbij je als klant gedupeerde bent, gun ik niemand. --> In reactie op onderstaande reactie: Het klinkt mooi wat u schrijft, Mw. W. Hobo. U weet zelf ook hoe er door u gecommuniceerd is per mail. Inderdaad goed opgelost: klant krijgt verkeerde verf toegestuurd zonder overleg en draait zelf op voor de retourkosten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid