facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Sud de la France

Villa Sud de la France

Info

Welkom op Villa Sud de la France! Verhuur van groepsaccommodaties en vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk. Meer info op: www.villasuddelafrance.com

Geschiedenis

Deze website is een digitaal platform van particuliere huiseigenaren. Wij bemiddelen in de verhuur van een aantal fraaie vakantiewoningen en groepsaccomodaties.

Het grootste gedeelte van ons aanbod is gelegen in de regio Languedoc-Roussillon, bekend om zijn heerlijk warme en droge klimaat,
met name in de departementen Aude en Hérault.

Maar ook is een keus te maken uit een aanbod in de noordelijke Ardèche. Daarnaast vindt u op onze website uitvoerige informatie over de gebieden en hun bezienswaardigheden.

Meer info op: www.villasuddelafrance.com



"Welkom bij VillaSud, sinds 1999 dé villaverhuur specialist aan de Cote d’Azur, de Vaucluse en in de Provence.Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het selecteren van de pareltjes in Zuid Frankrijk. Onze stijlvolle villa's en luxe vakantiehuizen zijn smaakvol ingericht, vrijwel altijd met privé zwembad en veelvuldig in de buurt van de meest prachtige dorpjes.Wij voelen ons thuis in Zuid Frankrijk en alle villa’s zijn dan ook persoonlijk bezocht.Bekijk ons bijzondere aanbod aan 225+ fraaie vakantievilla’s. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte plek voor uw luxe Zuid Frankrijk vakantie."
Adres:
Stad: Twello


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pijnappel Aanhangwagens Pijnappel Aanhangwagens 2 km Van tevoren afgesproken 2 nieuwe wielen à €68 per stuk te monteren. Wij kijken ook ev...
Bevers Vundelaar Bevers Vundelaar 2 km Met open armen ontvangen! Aardige mensen die samenwerken om het allen gezellig te mak...
Recensies
Wij huren al jaren onze vakantiewoning via VillaSud. Alles is altijd piekfijn geregeld, correspondentie wordt adequaat beantwoord en het team van VillaSud is uiterst meedenkend en flexibel waar mogelijk. Hun aanbod van vakantievilla's is om van te watertanden, maar wij worden steeds weer aangetrokken door ons eigen paradijsje in het prachtige Seillans.
Topper betreft vakantieverhuring.
Ik ga al een aantal jaren naar tevredenheid 'met VillaSud' naar Zuid-Frankrijk. De aangeboden villa's zijn van hoog niveau en de foto's en informatie kloppen met de werkelijkheid. We hebben nu reeds 3 villa's gehuurd en komen zeker terug! De mensen bij VillaSud denken goed mee in wensen zoals afsluitbaar zwembad ivm kleine kinderen, etc. Wat ons gezin betreft een aanrader dus!
Zojuist voor de 6e opeenvolgende keer met VillaSud op vakantie geweest. Ned I say more?
We hebben voor de eerste maal een villa gehuurd via VillaSud en dit is ons heel goed bevallen. De woning was tip top in orde, de beheerder heel vriendelijk .. kortom de service geleverd door VillaSud was voortreffelijk. We gaan zeker nog met hen in zee .. we hebben een zalige vakantie gehad zonder zorgen.
Meerdere mailen in verschillende reissamenstelling een villa via Villasud geboekt. Prachtige huizen in variërende prijsklassen, maar allen erg comfortabel luxe en netjes. Villa's vaak erg compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Goede en duidelijke informatie op de site, in werkelijkheid vaak nog mooier dan op de foto's. Ook duidelijke reisinformatie en contactpersoon ter plekke voor vragen/klachten.
Wanneer je je vakantie moet annuleren omdat je door Corona niet met hoogbejaarde grootouders kunt reizen dan verwacht je begrip. Niet een discussie over 35% annuleringskosten en een additionele en buiten-proportionele 10% schoonmaakkosten, terwijl we niet eens langskomen. We zien geen cent terug en er zit geen sprankje menselijkheid in de hele correspondentie. Onredelijk, onbetrouwbaar en frauduleus.
Een en al lof over VillaSud. Een excellente keuze uit vacantie villa's/huizen. En zèèr behulpzaam en vriendelijk personeel. Fantastisch geholpen vóór,tijdens en zelf na de vacantie. Chapeau, alle lof.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid