facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Sandrose

Info

Gemütliche Ferienvilla in Strandnähe mit Strandkabine und WLAN

Geschiedenis

Direkt hinter den Dünen im 'Villaparc Duynopgangh' befindet sich die familienfreundliche Ferienvilla mit reetgedecktem Dach. Das großzügige Gartengrundstück ist komplett umzäunt und hat einen separaten Sitzplatz für gemütliche Stunden direkt am Wasser. Zwei Sonnenterrassen mit Gartenmöbeln, Liegestühlen und elektrischer Markise bieten Urlaubsflair direkt am Haus.

Auf 120 qm Wohnfläche finden Sie ausreichend Platz für Erholung und Entspannung für bis zu 6 Personen.

Im Erdgeschoß lädt Sie ein großzügiger und gemütlicher Wohnraum mit Kaminofen, Essecke und offener Einbauküche zum Wohlfühlen ein. In der Küche steht Ihnen ein großer Kühlschrank sowie ein Multifunktionsgerät mit Mikrowelle, Backofen und Grill zur Verfügung. Neben dem Gäste-WC befindet sich ein Hauswirtschaftsraum mit Waschmaschine, Trockner und Gefrierschrank.

Im Obergeschoss erwarten Sie drei Schlafräume mit jeweils zwei Betten sowie ein großes Badezimmer mit Badewanne/Dusche.



"Het kleinschalige Villaparc Duynopgangh ligt vlak achter de duinen in de Kop van Noord-Holland. De vrijstaande villa’s met tuin op het zuiden zijn de perfecte basis voor een ontspannen vakantie. Met nog geen 5 minuten rijden ben je bij het strand en neem je een heerlijke duik in zee. De omgeving is ideaal voor een fiets- of wandeltocht, bijvoorbeeld over het Noord-Hollandpad en door de Helderse Duinen. In het voorjaar staan vlak bij het park uitgestrekte bloembollenvelden in bloei en kun je genieten van alle kleurenpracht. Leuke uitjes zijn er in de omgeving genoeg. Julianadorp aan Zee, Den Helder en Fort Kijkduin zijn zeker het bezoeken waard. Een vakantie op Villaparc Duynopgangh is voor iedereen genieten."
Adres: Noorder Sandt, 1787CX Julianadorp
Stad: Julianadorp
Route: Noorder Sandt
Postcode: 1787CX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ferienvilla De Maan Ferienvilla De Maan 171 meter Direkt am Strand.
Recensies
Als je van rust houd zit je hier goed, een net huis alleen de matrassen mogen wel vervangen worden. De loop afstand naar het strand went na 1 dag wel.. Alleen als je wat slecht te been bent zou je even naar Callantsoog moeten rijden,. Voor de rest heerlijk genoten, aardige mensen van de receptie
Natuurlijk dicht bij zee. Park ziet er mooi uit en lijkt goed verzorgd. Wel jammer dat er geen parkwinkeltje oid aanwezig was. Huisje nr 33 was slecht. Omheining voor de hond is waardeloos, tussen de onderkant van het hek en de grond zit zo'n 30 a 40 cm ruimte. Wanneer we aangeven dat onze hond hier onderdoor kan krijgen we te horen dat het park niets voor ons kan betekenen omdat de huisjes prive verhuurd worden. Als oplossing wordt ons verteld dat we naar de bouwmarkt moeten gaan om zelf het hek op te knappen. Belachelijk natuurlijk. Opgelost door met het tuinmeubilair barricades te maken zodat de hond niet bij het hek komen kan. Verder is de inrichting van het huis oud en versleten, de bedden enorm zacht en de algehele staat van het huisje geeft de indruk dat er niet erg naar omgekeken wordt.
Huisje 37 was één grote teleurstelling. Sobere inrichting, slecht onderhoud binnen en buiten en vooral ook vies. Alles plakte. Na aankomst hebben we eerst twee uur geboend om het huis enigszins schoon en plakvrij te krijgen. Spinnen kwamen onder kussens en uit kasten tevoorschijn. In de slaapkamers hing een penetrante zweetlucht. Er ontbrak van alles, van dienblad tot föhn tot sfeerlampje. In dit overigens mooie park onderscheidde woning 37 zich ook door de saaie tuin. We hebben een klacht ingediend in de hoop dat volgende bezoekers deze teleurstelling blijft bespaard. Per slot ga je op vakantie om te ontspannen.
Op zich is het park mooi, maar wat was het huis een grote teleurstelling. 8 persoons, maar gedateerd, slecht onderhouden, kapot buitenmeubilair, doorgezakt banken in de woonkamer, abominabel slechte bedden........enz.
Leuk huisje gehuurd voor 8 pers. Lekker dicht bij strand. Gesurfd en in boomklimpark geweest. Strandwandeling gemaakt
Kleinschalig park, rust en ontspanning staan op de voorgrond. Geen andere parkvoorzieningen. Luxe compleet voorzien 8p huis. Bedden aan de zachte kant.
Heerlijk relaxt park. Loopafstand van het strand, direct achter de duinen. Ruime tuin, ruime huizen en goede sfeer.
Mooie locatie en lekker rustig. Huisjes zijn vrij ruim van binnen en van veel gemakken voorzien.
Prachtig gelegen vrijstaande rietgedekte villa's. Veel privacy, op loopafstand van het strand. Heerlijk luxe vakantiehuis.
Mooi en netjes park. Dicht bij het strand
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid