facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Rietvink

Villa Rietvink

Info

Ontdek Villa Rietvink; een karakteristieke en stijlvolle locatie voor een congres, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst.

Geschiedenis

De beste besluiten? De creatiefste ideeën? Routes naar succes? Ze worden geboren op plekken die inspireren. Plekken als Villa Rietvink. Deze statige, monumentale villa biedt u rust, privacy én een scala aan ruimtes.

In de twee grote zalen kunnen 150 medewerkers of relaties deelnemen aan plenaire sessies of presentaties volgen. Voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en andere break-outsessies kunt u terecht in één van de tien luxe subruimtes (10-75 personen). Uiteraard zijn deze ruimtes voorzien van state-of-the-art faciliteiten. Mogen we u ook het terras nog even aanbevelen? De ideale plek voor informele ontmoetingen.

U vindt Villa Rietvink in Laren. Centraal in Nederland en uitstekend bereikbaar vanuit de grote steden. De locatie ligt dicht bij de afrit van snelweg A1 en beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Adres: Hilversumseweg 37, Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 088 0001536
Stad: Laren
Route: Hilversumseweg 37


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Armada House Laren, Armada Cloud 9 House
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
de Opvoeddesk de Opvoeddesk 866 meter Cursus begrijp hoogsensitieve kinderen in de klas. Verhelderend en inspirerend! Fijne...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid