facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Polder - Eten, Slapen & Vieren

Villa Polder - Eten, Slapen & Vieren
Adres: Heuvel 4, 5421 CN Gemert, Nederland
Telefoonnummer: 0492 361 912
Staat: Noord-Brabant
District: Gemert-Bakel
Stad: Gemert
Route: Heuvel
Huisnummer: 4
Postcode: 5421 CN


Recensies
Opslag verliefd op de uitstraling van het gebouw en interieur! Persoonlijke rondleiding door de eigenaar heeft ons ertoe overtuigd dat dit de locatie was voor onze grote dag! Alles is mogelijk onder één dak. Ceremonie, dineren, feest en blijven slapen met een groepje dierbaren om de volgende ochtend samen na te kletsen met een heerlijk verzorgd ontbijt. Allergieën worden uiterst serieus genomen. Ook de wensen van het bruidspaar staan voorop. Man en vrouw in de bediening, wat een positiviteit en enthousiasme straalt er van hen af! Zij wisten van vele gasten wat ze de hele avond dronken. Wij hebben intens genoten van onze bruiloft!nnDankjewel Villa Polder!
Afgelopen februari zijn wij bij Villa Polder getrouwd en hebben een NIET normaal mooie dag gehad! Alles op één locatie. Overdag een prachtig uitzicht op de tuin, het bruidsboeket vanaf het balkon gooien. 's Avonds een top dansvloer en een breakout zone om even bij te komen. Een speciaal voor ons samengesteld menu door Bruurs culinair, in de voorbereiding en op de dag zelf een heel fijne en goede service en heerlijke overnachting met ontbijt om met onze dierbaren lekker na te kletsen. Maakt niet uit in welk seizoen je trouwt, wij raden Villa Polder echt aan!
Wat een fijne locatie waar we onze honeymoon hebben doorgebracht . we hadden de bruidssuite, dr Kuijper suite Zeer attente gastheer die ons de tip gaf waar we heerlijk konden dineren. Ontbijt op bed een aanrader , kortom : genoten van 2 nachten Villa Polder !
Afgelopen zondag m'n 80 ste verjaardag gevierd.nPrachtige locatie, heerlijke hapjes en prima bediening,nTOP.
Bruiloft meegemaakt bij Vila Polder. Zeer mooie locatie, sfeervol en romantische locatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid