facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Pavia / Het Behouden Huis

Villa Pavia / Het Behouden Huis

Info

Het Behouden Huis BV is een particulier verzorgingshuis met als doel veiligheid en zorg te bieden aan ouderen.

Geschiedenis

Het Behouden Huis BV is een particulier verzorgingshuis met als doel veiligheid en zorg te bieden aan ouderen die als gevolg van lichamelijke of psychische klachten niet meer zelfstandig kunnen wonen.

De bewoner staat in de beleidsvisie van Het Behouden Huis voorop. Hierdoor kan deze zelf de regie houden over zijn of haar leven. Door keuzemogelijkheden zal het gevoel van autonomie zo veel mogelijk behouden blijven.

Het Behouden Huis wil voor de bewoners een nieuw thuis zijn waarin de laatste levensfase zich kan voltrekken omringd door zorg en aandacht.

Een verblijf in een behouden huis is draaglijk en leefbaar dankzij de onvoorwaardelijke beschikbaarheid en steun van zorgzame professionals en liefhebbende verwanten.

De zorg wordt geboden door een vast medewerkersteam.

Voor de AWBZ- en WMO-zorg wordt samengewerkt met erkende thuiszorgorganisaties waardoor voldaan wordt aan de wettelijke regels en kwaliteitseisen op het gebied van zorg en veiligheid.

Adres: Laan van Beek en Royen 45, 3701AK Zeist
Telefoonnummer: 0306971351
Stad: Zeist
Route: Laan van Beek en Royen 45
Postcode: 3701AK



op zoek naar gerelateerd: Huize Pavia, Zorgvilla Zeist, Tiendweg 6 Zeist, Valuas Zorghotel Zeist, Villa le Monde te koop, Zorgappartementen Zeist, Verzorgingshuis Zeist vacatures, Zorgorganisatie Zeist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Home of Hearts Home of Hearts 1 km Vreselijk slechte eigenaresse en zal er nooit wat weer proberen te kopen. Mijn ervari...
Stenia Stenia 1 km The provider for temporary and affordable living space. Like our page and stay inform...
Kerckebosch Kerckebosch 1 km Feestje voor mijn om haar 90e verjaardag gegeven op deze locaties. Service was echt n...
Landgoed De Wulperhorst Landgoed De Wulperhorst 2 km Klompenpad zonder rondgang.
Recensies
Alleen van buiten gezien...Prachtig in de natuur...zo kun je mooi oud worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid