facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa Mooi Gaasterland

Villa Mooi Gaasterland

Info

In Villa Mooi Gaasterland kunt u sfeervol ontspannen en genieten. U kunt hier terecht voor culinair genot, heerlijk overnachten of een leuk feest.

Adres: Marderleane 1, 8572 WG Rijs
Telefoonnummer: 0031514594598
Stad: Rijs
Route: Marderleane 1
Postcode: 8572 WG



op zoek naar gerelateerd: mooi gaasterland rijs te koop, mooi gaasterland hotel, mooi gaasterland medisch kindertehuis rijs, villapark mooi gaasterland, eigenaar mooi gaasterland, mooi gaasterland facebook, mooi gaasterland rijs dicht, hotel mooi gaasterland rijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijsterbosch Pannenkoeken Restaurant Rijsterbosch Pannenkoeken Restaurant 120 meter Dik uur op de bestelling gewacht. Omdat de een wat langer deed over het drankje beste...
Eetcafé de Eik Eetcafé de Eik 183 meter Fijne camping waar we met onze camper zijn geweest. Nieuw sanitair zag er goed uit. ...
Hotel Restaurant Jans Hotel Restaurant Jans 405 meter Wij hebben de Elfstedentocht gefietst en logeerden iedere avond in een ander hotel. D...
Eigen Wies Eigen Wies 478 meter Heeeerlijk gegeten onwijs vriendelijke en kundige bediening en weer echt eens wat and...
Recensies
Hotel-Restaurant 'Villa Mooi Gaasterland' bleek vanmiddag vrijdag 12 januari 2018 de enige horecagelegenheid in de omgeving van het Rijsterbos in Gaasterland die open was om wat te drinken en te eten. We werden aangenaam verrast door de gezellige sfeer, vriendelijke bediening en smakelijke koffie en lunch. De nieuwe uitbaters zijn erg enthousiast en doen er alles aan om het hun gasten naar hun zin te doen zijn. Hier voelden wij als klant koning! Na de wandeling in het aangrenzende Rijsterbos en bezoek aan het erachter gelegen Mirnser Klif aan het IJsselmeer besloten we er ook maar te dineren. De gebakken kabeljauw was ook voortreffelijk. Voor ons een locatie die we vaker zullen bezoeken!
Heerlijk restaurant. Vriendelijk voor oud en jong. Kinderen kunnen lekker spelen. Eten is heel lekker. Ik raad wel spare ribs aan. Top tentje zeg.
Zeer fraaie kamer met prachtig uitzicht. Vriendelijke bediening. Prima ontbijt..
Mooi hotel in mooi Gaasterland. Superaardige mensen die hun best doen het naar je zin te maken. Ze hebben net hotel overgenomen en zijn vol plannen om het nog beter te maken. Wij waren zeer tevreden. Mooi, rustig, lekker ontbijt, Goede kamer, wij hadden er een met een grote badkamer met losstaand bad. Zeer comfortabel, TV en koelkastje en waterkoker op de kamer. We hadden alleen graag nog wat comfortabele fauteuiltjes gehad zodat we wat gerieflijker een boek konden lezen. De omgeving is leuk, je kunt er goed wandelen, fietsen of een ritje maken met de auto. Vele mooie Friese stadjes en dorpen op niet al te lange afstand.
Van de week wezen eten. Vreselijk slechte tent. Van buiten er mooi,maar kwa eten te slecht. Groot bord aan de weg pannenkoeken Kom je om 19 uur nee wij bakken na 17 uur geen pannenkoeken sta je dan met kleintjes. Stokbrood kruidenboter krijg je 4 plakken brood van de Lidl kosten €4,00,- Gaat echt nergen over. Tip steek de weg over zit een fantastisch pannenkoeken restaurant goed voor elkaar. Eind een dikke rekening voor slecht eten. Hoop dat ze dit snel Kunnen verbeteren.
Fijne plek. Kinderen hebben alle ruimte op de speelweide. Het eten is prima. Kaart is overzichtelijk, de bediening ongedwongen en vriendelijk. Prijsniveau is normaal.
Wat een aangename verrassing. Prachtig pand, mooi eigentijds interieur, vriendelijke bediening en dan ook nog een heerlijke lunch voor een prima prijs.
Toevallig was dit vroeger een vakantiekolonie waar ik als jochie van zeven te gast ben geweest als bleekneusie. Nu is het een mooi hotel restaurant met voortreffelijk eten en een goede service.
Gaasterland verkennen? Overnachten in de villa, prachtig pand, landelijk gelegen, de ideale plek in Gaasterland. Goed ontbijt, prachtige kamers, fijn personeel. Prijs kwaliteit is in verhouding!
Na een moeilijke start heeft het restaurant zich goed hersteld: de bediening is oké en de kwaliteit van het eten is goed en, ook heel belangrijk, stabiel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid