facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Villa l'Abri

Villa l'Abri

Info

V illa l’Abri biedt kleinschalig wonen aan 12 á 13 ouderen met dementie en/of somatische klachten.

Geschiedenis

V illa l’Abri biedt kleinschalig wonen aan 12 á 13 ouderen met dementie en/of somatische klachten. Onze zorg en ondersteuning is gericht op het persoonlijk welbevinden van de bewoners. U ervaart professionele, warme zorg, geboden door medewerkers met 'hart voor mensen' vanuit christelijke bewogenheid.
Het Franse woord l’abri betekent schuilplaats! Die schuilplaats willen wij bieden aan ouderen met en zonder christelijke achtergrond. L’Abri biedt een 'thuis' voor de bewoners. En thuis is het vertrouwd en geborgen.
Villa l’Abri heeft een eigen ruime tuin en bevindt zich in het hart van Zeist. Vlakbij onze stadsvilla is er wandelgelegenheid in een mooi en rustig park, maar ook de levendigheid van het centrum met winkels en restaurants.
De dagen verlopen in l’Abri volgens een herkenbaar en vertrouwd ritme. Een gerust gevoel voor bewoners en hun familieleden. Informeert u eens naar de mogelijkheden die er zijn voor het wonen of eventueel logeren in Villa l’Abri.



"In het mooie centrum van Zeist staat onze prachtige, compleet gerenoveerde villa. Huiselijk, kleinschalig en persoonlijk.Wij zijn er met aandacht & liefdeLevend uit Gods liefdewillen wij er zijnvoor kwetsbare en waardevolle mensenom professionele liefdevolle zorg te biedenen samen te zoeken naar wat hoop en betekenis geeft."
Adres: Wilhelminalaan 57, 3701BG Zeist
Telefoonnummer: 0306975271
Stad: Zeist
Route: Wilhelminalaan 57
Postcode: 3701BG



op zoek naar gerelateerd: L Abri France, Zorgvilla Zeist, Accolade Zorg, Kleinschalig wonen dementie Zeist, Accolade Zorg logo, Verpleeghuis De Wijngaard Bosch en Duin, Accolade Thuiszorg Bilthoven, Zorgorganisaties Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Antroposana, Gezondheidsvereniging Antroposana, Gezondheidsvereniging 358 meter Fijne plek met een goede sfeer en fijne mensen.
Geeresteingroep locatie PROfit Geeresteingroep locatie PROfit 2 km Zeer ervaren fysiotherapeuten waar je ook als topsporter terecht kan voor specifieke ...
Winnock Winnock 2 km Dé specialist voor duurzaam herstel van gezond functioneren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid